Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Wristband Adidas Tennis S Zwart Wit
  • Wristband Adidas Tennis S Zwart Wit

Wristband Adidas Tennis S Zwart Wit

PVP: € 13,00
€ 10,95
-16% Adidas Padel
padel polsband Adidas Tennis S zwart wit | Verwijder zweet van je voorHead terwijl je speelt met de nieuwe Tennis S-polsbandjes die zijn ontworpen met zeer absorberende materialen om zweetophoping te voorkomen

Korte zwart witte Adidas Tennis S polsbandjes

De nieuwe collectie accessoires van het merk Adidas is nu beschikbaar, waar u een grote verscheidenheid aan modellen kunt vinden om uit te kiezen. Een daarvan zijn de Tennis S-polsbandjes, die klein van formaat zijn en perfect zijn voor degenen die zweten willen tegengaan.

Hoewel de belangrijkste functie ervan is om zweet van het voorHead te verwijderen, is het ook perfect voor al die mensen die een blessure hebben opgelopen, omdat het helpt om het gebied warm te houden. Het is ook ontworpen met zeer resistente stoffen zoals katoen.

Adidas Tennis S Zwart & Wit Korte Polsbandjes Kenmerken

  • De Adidas Tennis S wordt verkocht in een verpakking van twee stuks.
  • Het is gemaakt met katoen voor meer weerstand.
  • Helpt voorkomen dat zweet van de armen naar de handen gaat tijdens het spelen.
  • Het is wasbestendig waardoor je er lang mee kunt spelen.
  • Ze zijn ontworpen in het zwart met het logo in het wit.
  • Ze maken deel uit van de nieuwe Adidas 2023 accessoirecollectie.

Voor wie is het? Het is ideaal voor al die mensen die niet eens de hitte krijgen om te stoppen als het gaat om spelen, dus ze willen een accessoire dat hen helpt om het te bestrijden, zodat je zonder enige beperking je beste prestaties op het circuit kunt geven.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een hoogwaardig accessoire is dat ongetwijfeld een van je favorieten zal worden om mee te nemen naar wedstrijden. Het is ook ontworpen in het zwart met het detail van het merk in het wit, een perfecte combinatie om te dragen met al je kleding.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit met kwaliteitsproducten en hoge concurrentie met Adidas Sport, een merk met een erkend prestige in de sportwereld. Onder All for Padel heeft het Duitse bedrijf een complete collectie padelrackets, schoenen en accessoires gelanceerd die aan de behoeften van het meest veeleisende publiek kunnen voldoen.

Spelers met het formaat van Ale Galán, Seba Nerone of Martita Ortega vertegenwoordigen bijvoorbeeld het Duitse merk op alle banen van de World Padel Tour. Waar wacht je op!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten