Adidas Metalbone 3.3
  • Adidas Metalbone 3.3
  • Adidas Metalbone 3.3

Adidas Metalbone 3.3

PVP: € 390,00
€ 274,96
-30% Adidas Padel
Adidas Metalbone 3.3 ADRK1AA0U0016F | Verhoog je spel met de nieuwe Adidas Metalbone 3.3, ontworpen voor kracht en precisie, het is de keuze van Ale Galán. Geef meer kracht aan je slagen!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Metalbone 3.3 padelracket

De nieuwe Adidas Metalbone 3.3 is een waar juweel van technologie en design, ontworpen voor degenen die maximale prestaties op het padelveld nastreven. Dit padel racket, de keuze van Ale Galán, is de perfecte combinatie van kracht en precisie, waardoor spelers een ongeëvenaard spelniveau kunnen ervaren.

Met een diamantvormig ontwerp en een hoog sweet spot, biedt dit model ongekende voordelen voor de meest agressieve slagen, waardoor ze kracht en dynamiek voelen bij elke slag. Adidas heeft een stap verder gegaan door geavanceerde functies te integreren die dit model tot een onovertroffen keuze maken voor de meest veeleisende spelers.

Kenmerken padel racket Adidas Metalbone 3.3

  • Padel racket voor kracht met een oversized diamantvorm en balans naar de bovenkant.
  • Gealuminiseerde koolstofvezels verbeteren de prestaties van het racket.
  • Ruw oppervlak dat de grip versterkt en een duidelijker effect op de bal creëert.
  • Medium-zacht gevoel dankzij het lage dichtheidsrubber dat comfort biedt tijdens het spelen.
  • Beschermer aan de bovenkant die slijtage en krassen voorkomt, en de schoonheid en duurzaamheid van het racket behoudt.
  • Onderdeel van de Adidas 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Adidas Metalbone 3.3 is ontworpen voor ervaren spelers die op zoek zijn naar een technisch en krachtig instrument om het padelveld te domineren. Met een verkleind en gecentreerd sweet spot is het ideaal voor degenen met een agressieve speelstijl die elke slag willen maximaliseren.

Waarom zal je het leuk vinden?

Dit is niet zomaar een padel racket; het is het padel racket van Ale Galán, een van de meest opvallende spelers van de World Padel Tour. Met een gestroomlijnd ontwerp in zichtbaar koolstof en details in wit en rood, is het uiterlijk net zo indrukwekkend als de prestaties. Breng je spel naar een hoger niveau en doe het in stijl.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas, een van de meest erkende merken wereldwijd, staat al sinds de oprichting synoniem voor kwaliteit en innovatie. Door de jaren heen heeft het merk zijn aanbod vernieuwd en gediversifieerd, waardoor het niet alleen een referentie is in de sportwereld, maar ook in mode en levensstijl.

In de wereld van padel heeft Adidas opnieuw zijn toewijding aan uitmuntendheid en innovatie getoond door padel rackets te creëren die voldoen aan de eisen van de meest veeleisende spelers. Elk model weerspiegelt de passie en toewijding van het merk om producten van de hoogste kwaliteit te bieden, en de Metalbone 3.3 is daarop geen uitzondering.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 345-355 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten