Adidas Metalbone HARD+
  • Adidas Metalbone HARD+
  • Adidas Metalbone HARD+

Adidas Metalbone HARD+

PVP: € 390,00
€ 386,74
-1% Adidas Padel
Adidas Metalbone HRD+ ADRK1AA1U0016F | Ontdek de Adidas Metalbone HRD+ 2024, het padel racket dat kracht en controle herdefinieert. Ontworpen voor de gevorderde speler, combineert het innovatie en design
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Metalbone HARD+ padelracket

De Adidas Metalbone HRD+ 2024 is de kroonjuweel van Adidas voor dit jaar. Zorgvuldig ontworpen om uitzonderlijke prestaties te leveren op de padelbaan, combineert dit padel racket technologische innovatie met een vlekkeloos esthetisch ontwerp. Als je op zoek bent naar kracht, controle en een padel racket dat aan je behoeften voldoet, zoek dan niet verder.

Met de Adidas Metalbone HRD+, voel je elke slag met ongeëvenaarde precisie. Zijn achthoekige structuur en het ruwe oppervlak van de Spin Blade Decal stellen je in staat om de bal gemakkelijk te controleren, terwijl het Weigth & Balance System METALBONE je de vrijheid geeft om het gewicht en evenwicht naar wens aan te passen.

Kenmerken padel racket Adidas Metalbone HRD+ 2024

  • Achthoekige Structuur voor superieure stijfheid.
  • Spin Blade Decal: ruw oppervlak voor betere grip en effect.
  • Weigth & Balance System METALBONE: verstelbaar gewichtssysteem.
  • CARBON ALUMINIZED 2 TO1: gealuminiseerde koolstofvezels voor meer kracht en duurzaamheid.
  • HIGH MEMORY: EVA-schuim van hoge dichtheid voor krachtige slagen.
  • Onderdeel van de Adidas padel racket collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is speciaal ontworpen voor de backhand-speler die dicht bij het net staat. Het is ideaal voor diegenen met een gevorderd niveau, aangezien het racket van Galán een verfijnde techniek vereist om het perfect te beheersen.

Waarom zal je het leuk vinden?

Afgezien van zijn geavanceerde technische kenmerken, valt de Adidas Metalbone HRD+ 2024 op door zijn gedetailleerd ontwerp. De zichtbare carbon afwerking gecombineerd met de witte kleur maakt het een uniek padel racket in zijn klasse.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas, wereldwijd een erkend merk, staat sinds de oprichting synoniem voor kwaliteit en uitmuntendheid. Door de jaren heen heeft het zijn toewijding aan innovatie en design in de sportwereld bewezen.

Op het gebied van padel heeft Adidas de manier waarop gespeeld wordt gerevolutioneerd, door padel rackets van hoge prestaties aan te bieden die vooruitstrevende technologie combineren met een vlekkeloos esthetisch ontwerp. Elk padel racket is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling, en weerspiegelt de passie en toewijding van het merk voor de sport.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 345-355 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten