Adidas Metalbone Control 3.3
  • Adidas Metalbone Control 3.3
  • Adidas Metalbone Control 3.3

Adidas Metalbone Control 3.3

PVP: € 380,00
€ 379,95
-1% Adidas Padel
Adidas Metalbone CTRL 3.3 ADRK1AA1U0016 | De Adidas Metalbone CTRL 3.3 herdefinieert controle in padel. Met geavanceerde technologie en premium design is het je bondgenoot om elke slag te beheersen en nooit te missen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Metalbone Control 3.3 padelracket

Ervaar een revolutie in padel met de Adidas Metalbone CTRL 3.3 van 2024. Dit padel racket is ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar ongeëvenaarde controle, en garandeert superieure prestaties bij elke slag. Met zijn moderne esthetiek en geavanceerde technologie, speel je niet alleen, maar domineer je ook op het padelveld.

De achthoekige structuur, samen met het ruwe Spin Blade Decal-oppervlak, biedt een ongekende grip, waardoor spelers meer spin aan de bal kunnen geven. Bovendien geeft het innovatieve Weigth & Balance systeem je de mogelijkheid om het evenwicht van je padel racket aan te passen, perfect afgestemd op jouw speelstijl.

Kenmerken padel racket Adidas Metalbone CTRL 3.3

  • Octagonal Structure voor superieure stijfheid.
  • Spin Blade Decal: ruw oppervlak voor betere grip en spin.
  • Weigth & Balance System METALBONE: Verstelbaar gewicht en balans systeem.
  • CARBON ALUMINIZED 2 TO1: gealuminiseerde koolstofvezels voor kracht en duurzaamheid.
  • METALBONE PROTECTOR TAPE: 3M beschermer die het padel racket beschermt.
  • Onderdeel van de Adidas padel racket collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Adidas Metalbone CTRL 3.3 is de ideale keuze voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar ultieme controle. Dankzij het ronde ontwerp en verstelbare balans is het perfect voor snelle bewegingen, en reageert het nauwkeurig zowel bij slagen vanaf de achterkant van het veld als bij het net.

Waarom zal je het leuk vinden?

De combinatie van geavanceerde technologie en verfijnd design maakt de Adidas Metalbone CTRL 3.3 tot een juweeltje op het padelveld. Het vermogen om zich aan te passen aan jouw speelstijl en je de controle te geven die je nodig hebt, maakt het een onmisbare bondgenoot in elk spel.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas staat al decennia lang synoniem voor excellentie in de sportwereld. Vanaf het bescheiden begin is het uitgegroeid tot een wereldmacht, waarbij traditie en innovatie in elk product worden gecombineerd.

Op het gebied van padel blijft Adidas hoge normen stellen, met vooruitstrevende producten die voldoen aan de eisen van spelers op alle niveaus, wat hun toewijding aan kwaliteit en prestaties weerspiegelt.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 345-355 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten