Adidas Metalbone Carbon 3.3
  • Adidas Metalbone Carbon 3.3
  • Adidas Metalbone Carbon 3.3

Adidas Metalbone Carbon 3.3

PVP: € 260,00
€ 259,95
-1% Adidas Padel
Adidas Metalbone Carbon 3.3 ADRK1AA3U0017F | Ervaar de precisie en kracht met de Adidas Metalbone Carbon 3.3 2024, je beste bondgenoot om elk punt van de match te domineren. Laat elke slag tellen!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Metalbone Carbon 3.3 padelracket

Ontdek de revolutie in de wereld van padel met de nieuwe Adidas Metalbone Carbon 3.3 van 2024. Een padel racket dat design, technologie en kwaliteit combineert om je een ongeëvenaarde prestatie op het padelveld te bieden. De unieke structuur en premium afwerking stellen je in staat het spel te domineren en uit te blinken in elk spel.

Het Adidas Metalbone Carbon 3.3 model is niet zomaar een padel racket, het is een statement op het veld. De technische innovaties vertalen zich in uitzonderlijke controle en kracht, waardoor het verschil wordt gemaakt bij elke slag.

Eigenschappen padel racket Adidas Metalbone Carbon 3.3

  • Octagonale Structuur: Buisvormige structuur in octagonale sectie die superieure stijfheid biedt.
  • Ruwe oppervlakte voor een optimale grip en generatie van geavanceerde effecten.
  • 6k carbonvezel voor verhoogde weerstand en duurzaamheid. Versterkt de punten met de grootste torsie.
  • 3M kleefbescherming, ontworpen om je padel racket te beschermen in elke spelsituatie.
  • Lage dichtheid EVA-rubber voor een uitstekende baluitgang en speelcomfort.
  • Onderdeel van de Adidas padel racket collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Adidas Metalbone Carbon 3.3 is ontworpen voor spelers met een aanvallende benadering. De diamantvorm en het balanspunt naar de tip versterken je slagen, ideaal voor degenen die meer kracht willen toevoegen aan agressieve slagen en willen domineren aan het net.

Waarom zal je het leuk vinden?

Naast het integreren van geavanceerde technologieën, valt de Adidas Metalbone Carbon 3.3 op door zijn onberispelijke esthetiek. De combinatie van zichtbaar carbon en bronstinten maakt het een bewonderenswaardig stuk op het padelveld.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas, van bescheiden begin, is uitgegroeid tot een wereldwijde referentie in de sportwereld. Met tientallen jaren ervaring heeft het traditie en innovatie weten te combineren om topproducten te creëren.

In de wereld van padel heeft Adidas uitmuntendheidsnormen gesteld, padel rackets producerend die hun toewijding aan kwaliteit, innovatie en maximale prestaties op het padelveld weerspiegelen.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten