Adidas Metalbone Carbon Control
  • Adidas Metalbone Carbon Control
  • Adidas Metalbone Carbon Control

Adidas Metalbone Carbon Control

PVP: € 260,00
€ 259,95
-1% Adidas Padel
Adidas Metalbone Carbon CTRL ADRK1CA4U0034F | Ontdek de prestaties en het design van de Adidas Metalbone Carbon CTRL 2024. Heers op het padelveld met precisie en stijl. Ga naar het volgende niveau en val op in het veld!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Adidas Metalbone Carbon Control padelracket

Ontdek de nieuwe Adidas Metalbone Carbon CTRL 2024, een juweeltje in de wereld van padel dat design en prestaties combineert voor de meest veeleisenden. Gemaakt met een unieke structuur en materialen van hoge kwaliteit, biedt dit padel racket niet alleen uitzonderlijke controle en precisie, maar ook een ongeëvenaarde duurzaamheid en weerstand.

Het ontwerp van de Adidas Metalbone Carbon CTRL 2024 weerspiegelt de toewijding van het merk Adidas aan innovatie en perfectie. Het ruwe oppervlak, samen met de 6k koolstofvezel, garandeert een superieure ervaring in elk spel, waardoor je met stijl en vertrouwen kunt domineren op het padelveld.

Kenmerken padel racket Adidas Metalbone Carbon CTRL 2024

  • Controle padel racket met ronde vorm en groot slagoppervlak.
  • Ruw oppervlak dat betere effecten aan de bal geeft.
  • 100% koolstofconstructie, versterkt met 6k weefsel voor meer duurzaamheid en weerstand.
  • Comfortabele grip dankzij het efa soft rubber van lage dichtheid, waardoor je geweldige sensaties krijgt bij elke slag.
  • Octagonal Structure technologie voor extra stevigheid en weerstand.
  • Onderdeel van de Adidas 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is speciaal ontworpen voor de gevorderde speler die op zoek is naar maximale controle en precisie in zijn slagen. Het ontwerp en de technische kenmerken maken het ideaal voor degenen die de ballen diep willen controleren en comfortabel willen verdedigen vanaf de achterkant van het padelveld.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Adidas Metalbone Carbon CTRL 2024 schittert niet alleen in prestaties, maar ook in design. Alle gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit, wat zorgt voor een spectaculaire ervaring op de baan. De stijlvolle en verfijnde afwerking zal je laten opvallen in elk spel, perfect combinerend stijl en functionaliteit.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas is een toonaangevend merk in de sportwereld met een rijke geschiedenis van innovatie en succes. Vanaf het begin is het synoniem geweest voor excellentie en heeft het high-performance producten aangeboden die het spel van elke sporter verbeteren.

Gedurende de jaren heeft Adidas een constante toewijding aan innovatie en kwaliteit getoond, en hun lijn van padel rackets is een duidelijke weerspiegeling van deze toewijding. De Metalbone Carbon CTRL 2024 is slechts een voorbeeld van hun vaardigheid in het ontwerpen en vervaardigen van high-performance padel rackets.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten