Adidas Metalbone Youth 3.3
  • Adidas Metalbone Youth 3.3
  • Adidas Metalbone Youth 3.3

Adidas Metalbone Youth 3.3

PVP: € 115,00
€ 114,95
-1% Adidas Padel
Adidas Metalbone Youth 3.3 ADRK4AA0U0116F | De Adidas Metalbone Youth 3.3 2024 is de perfecte keuze voor opkomende jongeren. Met geavanceerde technologie en ongeëvenaard design, is het de bondgenoot die je nodig hebt
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 10 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Metalbone Youth 3.3 padelracket

De Adidas Metalbone Youth 3.3 2024 wordt gepresenteerd als een onmisbaar instrument voor jongeren die gepassioneerd zijn over padel en op zoek zijn naar uitmuntendheid en prestaties. Met een combinatie van geavanceerde technologie en elegant design is deze padel racket bedoeld om het spel te veranderen en jonge spelers een ongeëvenaarde ervaring op de padelbaan te bieden.

Ontworpen met minutieuze precisie, integreert de padel racket de geavanceerde Octagonale Structuur, wat zorgt voor superieure stijfheid en uitzonderlijke prestaties. Bovendien zorgen het frame en de zijden van glasvezel voor een ongekende speelbaarheid, perfect voor degenen die de overgang maken van een junior naar een standaard padel racket.

Kenmerken padel racket Adidas Metalbone Youth 3.3 2024

  • Kinder aanpasbaarheid: Speciaal ontworpen voor kinderen, met ideale afmetingen en gewicht voor hen.
  • Heeft een oversized diamantvorm met balans naar de top voor krachtigere slagen.
  • Esthetische replica van de padel racket van Ale Galán, wat zorgt voor een high-end design.
  • Stevige structuur dankzij de Octagonale Structuur technologie.
  • Perfecte combinatie van glasvezel en zachte rubber, wat zorgt voor een snelle aanpassing.
  • Maakt deel uit van de Adidas 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Adidas Metalbone Youth 3.3 2024 is ideaal voor kinderen die hun eerste stappen in padel al hebben gezet of voor degenen die op zoek zijn naar een padel racket op maat om hun spel te verbeteren. De balans en zachte aanraking zorgen voor een evenwichtig spel, perfect aangepast aan de behoeften van de jongsten.

Waarom zul je ervan houden?

Er is niets beter dan je te voelen als een professional op de padelbaan. Met deze padel racket, een aanpassing van Ale Galán's padel racket, kun je dat gevoel ervaren. Naast het premium design, zullen de hoogwaardige specificaties je laten genieten van elk punt als nooit tevoren.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas is meer dan alleen een merk; het is een erfenis in de sportwereld. Sinds het bescheiden begin staat Adidas synoniem voor kwaliteit en innovatie en heeft het een pad van excellentie in de wereld van sport uitgezet. Elk product is een getuigenis van hun inzet voor atleten, van beginners tot professionals.

In de padelwereld heeft Adidas zich bewezen als een pionier door nieuwe normen te stellen en de grenzen van design en functionaliteit te verleggen. Elk padel racket is een meesterwerk, een reflectie van decennia aan ervaring en passie voor de sport. Door te kiezen voor Adidas, kies je voor traditie, kwaliteit en ongeëvenaarde prestaties.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 330-350gr. Profiel: 38 mm Speler: Kind Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten