Adidas Adipower Multiweight 3.3
  • Adidas Adipower Multiweight 3.3
  • Adidas Adipower Multiweight 3.3

Adidas Adipower Multiweight 3.3

PVP: € 400,00
€ 399,95
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower Multiweight 3.3 ADRK1AA2U0014F | Ontdek de Adidas Adipower Multiweight 3.3, een padel racket ontworpen voor professionals op zoek naar kracht en precisie. Met geavanceerde technologieën en uniek ontwerp
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Adipower Multiweight 3.3 padelracket

Duik in de evolutie van padel met de Adidas Adipower Multiweight 3.3, een juweel van design en technologie geïntroduceerd in 2024. Met een ongeëvenaarde combinatie van kracht en precisie, is deze padel racket ontworpen voor degenen die niet genoegen nemen met minder en streven naar uitmuntendheid bij elke slag.

Dit Adidas-model belooft verwachtingen te herdefiniëren met geavanceerde technische kenmerken, en biedt spelers superieure controle en uitstekende prestaties in elk spel. Zonder twijfel positioneert deze krachtige Adidas padel racket zich als een van de favoriete keuzes op de markt.

Kenmerken Adidas Adipower Multiweight 3.3 padel racket

  • Padel racket met een harde touch door de combinatie van 18k carbon en high memory eva-rubber in het interieur.
  • Biedt een krachtige slag dankzij de diamantvorm en het evenwicht gericht op de punt.
  • Ruwe afwerking op de oppervlakken die het makkelijker maakt om effect aan de bal te geven.
  • Hoge prestaties op het veld dankzij de Dual Exoskeleton-technologie.
  • Innovatief gewichtssysteem met schroeven waarmee het evenwicht tot 9 gram kan worden aangepast.
  • Behoort tot de Adidas padel racket collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Adidas Adipower Multiweight 3.3 is speciaal ontworpen voor professionele spelers of degenen met een hoog technisch niveau. Vanwege zijn harde touch en krachteigenschappen is een goede techniek vereist om het meeste uit het padelveld te halen.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult verliefd worden op deze padel racket, niet alleen vanwege de innovatieve technologie, maar ook vanwege het onberispelijke carbon design, geaccentueerd met fluorescerend gele details. De Adipower Multiweight 3.3 is een van de grote innovaties van Adidas die de markt aan het revolutioneren is.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas is al tientallen jaren een iconische naam in de sportwereld. Vanaf het begin staat het merk voorop bij innovatie en biedt het producten van de hoogste kwaliteit aan atleten van alle niveaus. In de wereld van padel zet Adidas deze traditie voort en biedt rackets met uitzonderlijke prestaties en vooruitstrevende ontwerpen.

De toewijding van het merk aan onderzoek en ontwikkeling heeft Adidas ertoe gebracht nieuwe normen in de padelindustrie te stellen. Elk racket weerspiegelt de inzet van het merk voor uitmuntendheid en garandeert spelers het vertrouwen en de prestaties die ze nodig hebben om uit te blinken op het padelveld.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten