Adidas Adipower Multiweight Control 3.3
  • Adidas Adipower Multiweight Control 3.3
  • Adidas Adipower Multiweight Control 3.3

Adidas Adipower Multiweight Control 3.3

PVP: € 400,00
€ 399,95
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower Multiweight CTRL 3.3 ADRK1CA1U0017F | Duik in de innovatie met de Adidas Adipower Multiweight CTRL 3.3, ontworpen voor veeleisende spelers, het biedt ongeëvenaarde controle en kracht
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Adipower Multiweight Control 3.3 padelracket

De nieuwe Adidas Adipower Multiweight CTRL 3.3, gelanceerd in 2024, is de perfecte combinatie van technologie en design. Ontworpen voor gepassioneerde spelers die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen controle en kracht vanwege de ronde vorm en lage balans. Dit padel racket van Adidas voldoet niet alleen aan je verwachtingen, maar overtreft ze met zijn geavanceerde bouw en unieke eigenschappen.

Of je nu op zoek bent naar een nauwkeurige slag of ongeëvenaarde controle, dit Adidas model garandeert een onovertroffen ervaring op het padelveld dankzij de 18k koolstofvezelconstructie. Met de handtekening van Alex Ruiz is dit zonder twijfel de favoriete keuze voor professionals en sportliefhebbers.

Eigenschappen Adidas Adipower Multiweight CTRL 3.3 padel racket

  • Power Embossed Ridge-constructie zorgt voor stijfheid en een stevige structuur.
  • Afwerking met 3D reliëf ruwheid om het effect van je slagen te verbeteren.
  • Dual Exoskeleton koolstofribben die het hart en het frame van het padel racket versterken.
  • 18k koolstofvezel, wat zorgt voor duurzaamheid, flexibiliteit en stevigheid.
  • Lage dichtheid EVA-rubber voor baluitvoer en comfort.
  • Maakt deel uit van de Adidas 2024 padel racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Adidas Adipower Multiweight CTRL 3.3 is speciaal ontworpen voor spelers met geavanceerde technische vaardigheden. Het ontwerp en de kenmerken zijn gericht op degenen die op zoek zijn naar hoge prestaties, nauwkeurigheid en controle aan de achterkant van het padelveld.

Waarom zal je het leuk vinden?

De innovatie van het weigh and balance-systeem stelt je in staat om de balans aan te passen aan je voorkeuren, met de mogelijkheid om tot 9 gram extra gewicht toe te voegen. Bovendien zullen het carbon design en de oranje details je doen opvallen op het veld. En laten we niet vergeten, het is het padel racket van de beroemde Alex Ruiz.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas is al generaties lang een fundamentele pijler in de sportwereld. Vanaf het bescheiden begin heeft het merk gestreefd naar uitmuntendheid en innovatie. Met tientallen jaren ervaring heeft het zich gevestigd in niet alleen traditionele sporten, maar ook in de opwindende wereld van padel.

In de padelwereld staat Adidas gelijk aan kwaliteit, prestaties en vooruitstrevend design. Elk padel racket dat ze op de markt brengen, weerspiegelt hun toewijding aan atleten en hun passie voor sport, en garandeert altijd het beste op het padelveld.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten