Adidas Cross It Light 2024
  • Adidas Cross It Light 2024
  • Adidas Cross It Light 2024

Adidas Cross It Light 2024

PVP: € 300,00
€ 299,95
-1% Adidas Padel
Adidas Cross It Light ADRK1CA6U0051F | Ontdek de Cross It Light van Adidas, de officiële keuze van Martita Ortega voor 2024. Controle, kracht en precisie bij elke slag. Ervaar padel als nooit tevoren en maak het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO

Padel racket Adidas Cross It Light

Maak kennis met de Cross It Light van Adidas, het officiële padel racket van Martita Ortega voor het seizoen 2024. Met zijn ronde ontwerp en sweet spot in het midden is dit model niet alleen een stijlverklaring op de baan, maar ook de perfecte keuze voor spelers die ongeëvenaarde controle en ongekende wendbaarheid willen.

Ben je iemand die snelle bewegingen op het padelveld zoekt? Met de Cross It Light wordt elke slag een belevenis. De combinatie van geavanceerde technologieën en precisie in het ontwerp maakt het een uitmuntende keuze voor het nieuwe seizoen.

Eigenschappen padel racket Cross It Light

  • Ruwheid met 3D-reliëf dat zorgt voor grip en het genereren van effecten.
  • DAF-technologie om wendbaarheid te vergroten en luchtweerstand te verminderen.
  • Verlengde grip die de sweet spot verplaatst en meer traagheid genereert.
  • Gealuminiseerde koolstof 24K voor een stijf en duurzaam oppervlak.
  • Gemiddelde dichtheid EVA-rubber dat zorgt voor een krachtige balafgifte.
  • Behoort tot de collectie padel rackets Adidas 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Cross It Light is de keuze voor de speler die geen genoegen neemt met minder. Ontworpen voor degenen met hoge prestaties en die regelmatig het padelveld betreden. Het is ideaal voor degenen die lichtheid, behendigheid en superieure prestaties in elk spel zoeken.

Waarom zal je het leuk vinden?

Naast dat het een van de stermodellen van Adidas is voor het seizoen, is het het officiële padel racket van Martita Ortega. Het is niet zomaar een padel racket, het is een statement. Als je altijd je best doet bij elk punt, dan is dit model voor jou.

Ontdek meer over het merk Adidas

Sinds het begin staat Adidas synoniem voor innovatie en kwaliteit. Met decennia ervaring in de sportwereld heeft het merk zich ontwikkeld en biedt het producten die niet alleen voldoen, maar de verwachtingen van atleten overtreffen.

In de wereld van padel heeft Adidas zijn stempel gedrukt met rackets die technologie, design en passie combineren. Elk model weerspiegelt het merk's toewijding aan topprestaties en uitmuntendheid. Met de Cross It Light gaat de traditie verder.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Jaar: 2024 Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten