Adidas RX series light 2024
  • Adidas RX series light 2024
  • Adidas RX series light 2024

Adidas RX series light 2024

PVP: € 120,00
€ 119,01
-1% Adidas Padel
Adidas RX series light ADRK3CA1U0013F | Verhoog je spel met de RX series light van Adidas. Ontworpen voor controle en behendigheid op het padelveld. Voel de kracht en maak het verschil in 2024!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Adidas RX series light padel racket 2024

Ben je op zoek naar een padel racket die perfect past bij jouw speelstijl en opvalt op het padelveld? De RX series light van Adidas is precies wat je nodig hebt. Speciaal ontworpen voor gemiddelde spelers biedt dit racket niet alleen uitzonderlijke controle, maar zorgt ook voor snelle en behendige bewegingen dankzij het handzame en lichte ontwerp.

Dit racket is de perfecte keuze voor de dames die hun spel naar een hoger niveau willen tillen en wordt erkend als een van de hoofdmodellen van Adidas voor het seizoen 2024. De ronde vorm met een sweet spot in het midden garandeert ongeëvenaarde controle bij elke slag.

Kenmerken RX series light racket

  • Lichtgewicht variërend tussen 345 en 360 gram, wat zorgt voor superieure mobiliteit.
  • Frame gemaakt van glasvezel aan de zijkanten, wat extra weerstand biedt tegen stoten.
  • EVA-rubber van lage dichtheid zorgt voor een geweldige balafgifte en comfort tijdens het spel.
  • Ronde vorm met een sweet spot in het midden voor optimale controle.
  • Onderdeel van de Adidas racketcollectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De RX series light van Adidas is speciaal ontworpen voor gemiddelde padelspeelsters die regelmatig spelen. Ideaal voor degenen die een handzaam, lichtgewicht racket zoeken met een ontwerp gericht op controle en behendigheid op het padelveld.

Waarom zal je het geweldig vinden?

Het is een racket dat het verschil maakt. Het is niet alleen een van de stermodellen van Adidas voor het seizoen 2024, maar het is ook ontworpen voor spelers van gemiddeld niveau. Het ontwerp en de technische kenmerken laten het uitblinken, waardoor een onvergelijkbare speelervaring wordt gegarandeerd. Als je je spel wilt versterken, is dit racket voor jou.

Ontdek meer over het merk Adidas

Sinds de oprichting is Adidas een toonaangevend merk in de sportwereld geweest, waarbij kwaliteitsproducten worden aangeboden die geavanceerde technologie en design combineren. Hun inzet voor innovatie heeft het merk tot een referentie gemaakt in de padelwereld, waarbij ze rackets creëren die voldoen aan de behoeften van elke speler.

Door de jaren heen heeft Adidas zijn passie voor sport en toewijding getoond om producten te leveren die atleten helpen hun volledige potentieel te bereiken. Hun trackrecord in de padelwereld is daar een bewijs van, en de RX series light is een weerspiegeling van hun uitmuntendheid en toewijding.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 345-355 gr. Profiel: 38 mm Jaar: 2024 Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten