Gorra Asics PF Cap Performance Black
  • Gorra Asics PF Cap Performance Black

Gorra Asics PF Cap Performance Zwart

PVP: € 24,95
€ 18,95
-25% Asics
Maximale bescherming met deze Asics pet voor het spelen van padel, hij biedt zowel bescherming onder de zon als een helder gezichtsveld zonder reflecties
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 2 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Gorra Asics PF Cap Performance Zwart

Bescherm jezelf op de heetste dagen tegen de zon met de PF Cap Performance Cap padelpet met wit logo uit de Asics Padel 2021-catalogus. De belangrijkste functie is om zweet vast te houden en een zonnesteek te voorkomen. Bovendien worden dankzij het padel racket flitsen of reflecties van licht vermeden.

Met de zwarte Asics pet heb je dus een duidelijk gezichtsveld, zodat niets je afleidt. Het bevat ook een verstelbare riem voor een betere pasvorm en behoudt zijn prestaties, ondanks het gebruik dat je hem geeft of de wasbeurten.

Asics PF Cap zwart, kenmerken

  • Verstelbare achterband van de Asics PF Cap Performance Cap.
  • Het droogt snel dankzij de ademende vezels.
  • Klassiek zwart-wit logo-ontwerp.
  • Absorberende band op het voorHead die zweet vasthoudt.
  • Het behoudt zijn eigenschappen in de loop van de tijd.
  • Nieuwe catalogus van Asics Padel 2021 herenpetten.

Voor wie is het? Geschikt voor elke jongen of meisje die graag padel speelt, goed uitgerust, met een kwaliteitspet die zweten op het gezicht en lichtreflecties op de heetste dagen voorkomt.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het zwarte design past hij bij elke look, zodat je hem zowel bij het sporten als bij het wandelen kunt gebruiken. Bovendien behouden de stoffen hun eigenschappen in de loop van de tijd.

Lees meer over het merk ASICS

We hebben al de Asics Sport-catalogus beschikbaar, een merk dat ons elk seizoen verrast met technologieën die zijn aangepast aan padel en geweldige ontwerpen in zijn padel rackets, schoenen, kits en accessoires.

Momenteel heeft het een grote cast van professionele spelers: Pablo Lima is de grootste vertegenwoordiger en wordt een ambassadeur van het bedrijf en vertegenwoordigt het op alle rechtbanken in de wereld.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten