Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Asics sokken Court tennis crew sock zwarte
  • Asics sokken Court tennis crew sock zwarte

Asics sokken Court tennis crew sock zwarte

PVP: € 16,00
€ 12,95
-20% Asics
Asics Court tennis crew sock zwarte | Geniet van maximaal comfort en bescherming met de Asics Court Tennis Crew Sock Black. Anti-blistertechnologie en ergonomische pasvorm voor de beste prestaties
Selecteer grootte
  • 35-38 Niet beschikbaar
Selecteer grootte
Selecteer grootte
  • 35-38 Niet beschikbaar

sokken padel Asics Court tennis crew sock zwarte

Ontdek het ongeëvenaarde comfort en prestaties van de Asics Court Tennis Crew Sock in het zwart. Speciaal ontworpen voor tennis en andere racketsporten, bieden deze sokken extra demping in de zool en anti-blaartechnologie NANOGLIDE. De halve lengte en versterkte ontwerp maken ze ideaal voor lange sessies op de padelbaan.

Gemaakt van hoogwaardige materialen en een ergonomische pasvorm voor zowel rechts als links, bieden de Asics Court Tennis Crew Sock comfort en bescherming bij elke beweging. Wacht niet langer en geef je voeten de aandacht die ze verdienen.

Kenmerken Asics Court Tennis Crew Sock Zwart

  • NANOGLIDE anti-blaartechnologie voor meer comfort en duurzaamheid.
  • Diepe demping in de zool voor een zachte en beschermde voetstap.
  • Versterkt ontwerp voor duurzaamheid en weerstand.
  • Ergonomische pasvorm voor zowel rechts als links, met een perfecte pasvorm.
  • Halve lengte voor extra dekking en bescherming.
  • Onderdeel van de Asics 2024 collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Deze sokken zijn ontworpen voor tennisspelers en padelspelers die comfort en bescherming zoeken tijdens lange uren op de baan. Ideaal voor wie prestaties en de verzorging van de voeten waardeert.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult houden van het gevoel van veiligheid en comfort dat deze Asics-sokken bieden. Met hun ergonomische pasvorm en geavanceerde technologie zijn ze de perfecte keuze om je prestaties te verbeteren en optimaal te genieten van elk spel. Wacht niet langer en ervaar het verschil met de zwarte Asics Court Tennis Crew Sock.

Ontdek meer over het merk Asics

Asics is een toonaangevend merk in de wereld van sport, bekend om zijn innovatie en kwaliteit in elk product. Sinds de oprichting in 1949 heeft Asics zich toegelegd op het bieden van de beste uitrusting voor atleten om hun maximale potentieel te bereiken.

Met een uitgebreid assortiment producten ontworpen om te voldoen aan de behoeften van sporters van alle niveaus, blijft Asics de voorkeurskeuze van veel professionals en amateurs over de hele wereld.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten