Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Babolat Padelballenbox 24 x 3
  • Babolat Padelballenbox 24 x 3

Babolat Padelballenbox 24 x 3

PVP: € 119,00
€ 98,00
-18% Babolat
Koop de Babolat padelballenbox, met 24 blikken van elk 3 eenheden voor goede prestaties en duurzaamheid op elke baan

Babolat Padelballenbox 24 x 3

Geniet van een langdurige bal met de Babolat Padel ballenbak van 24 x 3 stuks. Ze onderscheiden zich door hun geweldige prestaties, een levendige boot en een grote duurzaamheid dankzij hun anti-slijtage componenten.

Aan de andere kant biedt het een geweldig slaggevoel en vermindert het trillingen voor een bijna perfecte vlucht. Bovendien zijn alle boten goed gesloten om de ballen met de juiste druk te houden en altijd klaar voor gebruik.

Babolat Padel lade, analyse

  • Met de Babolat Padel 24 x 3 ballenbak heb je in totaal 72 ballen.
  • Perfecte balans tussen rebound en controle.
  • Alle kwaliteit van het Franse bedrijf tegen de beste prijs.
  • Geel, goed zicht.
  • Rubber met hoge dichtheid voor onverslaanbare prestaties.
  • Inbegrepen in de Babolat 2019 accessoirecollectie.

Voor wie is het? Voor al het publiek, zowel professionele als amateursporters, die een kwaliteitsbal nodig hebben voor een goede prijs en deze dus tijdens meer wedstrijden of trainingen kunnen gebruiken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hoogwaardige materialen zijn gebruikt om de meest vochtige en koude klimaten te weerstaan. U kunt ze dus op elk moment van het jaar gebruiken, omdat ze geen voordelen verliezen.

Lees meer over het merk BABOLAT

Het bedrijf Babolat Padel onderscheidt zich door zijn constante innovatie en probeert zijn producten elke dag te verbeteren om aan de behoeften van de atleet in alle sporten te voldoen en zo hun prestaties te verbeteren.

We kennen allemaal de kwaliteit van hun padel rackets, kleding en accessoires en steeds meer professionele spelers concurreren met hen. Het Franse merk staat zonder twijfel synoniem voor kwaliteit. Probeer een van hun producten, u zult er geen spijt van krijgen!

Features Jaar: 2018
Onze beste producten