Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Babolat Counter Veron 2022
  • Babolat Counter Veron 2022
  • Babolat Counter Veron 2022

Babolat Counter Veron 2022

PVP: € 230,00
€ 229,95
-1% Babolat
Babolat Counter Veron 2022 padel racket | Nieuwe editie van Babolat's meest gebalanceerde racket, een competitief model dat meer speelbaarheid biedt dankzij de gebruikte materialen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Babolat Babolat Counter Veron

Domineer elk deel van het veld met het Counter Veron padel racket, een van de meest uitgebalanceerde modellen in de Babolat Padel 2022-catalogus. Door zijn oversized formaat en medium balans wordt het zeer goed gecompenseerd en biedt het meer sensaties bij het slaan dankzij het gebruik van zachtere materialen flexibel.

Zo is er gebruik gemaakt van Carbon Flex-technologie, een combinatie van koolstof en glasvezel die de bespeelbaarheid vergroot. Dankzij de zwarte eva-rubberen kern zullen we genieten van een onverslaanbare aanraking. Bovendien absorbeert het vibrasorb-systeem trillingen en kunnen we door de ruwe textuur met effecten spelen.

Babolat Counter Veron geel, kenmerken

  • Kracht en controle met de nieuwe Babolat Counter Veron 2022.
  • Geweldige bespeelbaarheid dankzij de combinatie van carbon en glasvezel.
  • Onverslaanbare aanraking met het zwarte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Veelzijdige padel racket, in druppelvorm en met een goed gecentreerde balans.
  • Nieuwe distributie en ontwerp van de gaten die de prestaties verbeteren.
  • Print meer spin op gesneden of topspin ballen dankzij de ruwe 3D Spin-textuur.
  • Anti-vibratie technologie geïntegreerd in het hart van het racket.
  • Inbegrepen in de nieuwste Babolat 2022 racketcollectie.

Voor wie is het? Geschikt voor atleten die regelmatig spelen of trainen en balans zoeken in hun spel, omdat het een zeer goed uitgebalanceerd padel racket is, zodat je gemakkelijk kunt verdedigen en snel in de aanval kunt gaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het tot de geavanceerde serie van Babolat behoort, is het een padel racket dat zich snel aanpast omdat de integratie van glasvezel zorgt voor een meer elastische aanraking. Bovendien maakt het nieuwe ontwerp in geel en zichtbaar carbon hem spectaculair!

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten