Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Babotal Technical Vertuo 2022
  • Babotal Technical Vertuo 2022
  • Babotal Technical Vertuo 2022

Babotal Technical Vertuo 2022

PVP: € 165,00
€ 164,95
-1% Babolat
Babotal Technische Vertuo 2022 padel padel racket | Perfectioneer je spel met dit Babolat padel racket, een krachtig en snel aanpassend model dat we aanbevelen aan gemiddelde en aanvallende spelers.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Babotal Technisch Vertuo

Word een professional met de mid-range rackets van Babolat Padel 2022. Daar vind je het nieuwe rode Technical Vertuo padel racket, een model in diamantformaat en hoge balans dat we aanbevelen aan spelers die op zoek zijn naar kracht en comfort bij het slaan.

Dankzij het gebruik van flexibelere materialen kost het je niets om het te maken. Zo is er glasvezel gebruikt op het oppervlak, wat de speelbaarheid vergroot en de sweet spot vergroot. De kern is gemaakt van zwart eva-rubber en bevat anti-vibratietechnologie om een spel zonder blessures te garanderen.

Babolat Technical Vertuo rood, kenmerken.

  • Diamantformaat met balans bovenop de Babolat Technical Vertuo 2022.
  • Glasvezelconstructie, een elastisch en minder technisch materiaal.
  • Bevat zwart eva-rubber in de kern voor een fantastische touch.
  • Blad van snelle aanpassing en lichter gewicht.
  • Nieuwe verdeling van de gaten met het HPS-systeem.
  • Voorkomt dat trillingen naar de arm gaan dankzij vibrasorb-technologie.
  • Inbegrepen in de gemiddelde serie Babolat Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? Gericht op de mid-level speler die meer kracht nodig heeft in zijn spel, aangezien de Technical Vertuo meer punch geeft, maar zonder in te boeten aan controle of comfort dankzij het gebruik van meer flexibele materialen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het gebruik van glasvezel biedt het een geweldige speelbaarheid en een groter gevoel van controle. Het keert ook terug met een nieuw ontwerp dat rood met zwart combineert, een esthetiek waarvan we overtuigd zijn dat het zal slagen!

Lees meer over het merk BABOLAT

Rust jezelf uit met de beste Babolat Padel-producten, een padelmerk dat de afgelopen jaren een grote evolutie heeft doorgemaakt. Momenteel wordt het al in de WPT vertegenwoordigd door spelers als Juan Lebrón of Victoria Iglesias, een van de favoriete merken van het publiek.

Binnen zijn nieuwe collectie heeft het een breed scala aan padel padel rackets, schoenen, kleding en racketas om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat, u zult niet teleurgesteld worden!

Features Vorm: Diamant Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten