Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Babotal Air Vertuo 2022
  • Babotal Air Vertuo 2022
  • Babotal Air Vertuo 2022

Babotal Air Vertuo 2022

PVP: € 165,00
€ 164,95
-1% Babolat
Babotal Air Vertuo 2022 Wandpadel racket | Bepaal je speelstijl met dit veelzijdige racket van Babolat, een model dat kracht, controle en goede handelbaarheid biedt dankzij het lichte gewicht
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Babotal Air Vertuo Blauw

We analyseren alle details van de nieuwe Babolat Padel 2022 racketcollectie, zodat jij je beste bondgenoot op het veld kunt vinden. Ontdek het Air Vertuo blauwe padel racket, een tussenmodel dat zeer goed wordt gecompenseerd door zijn oversized formaat en meer gerichte balans.

Dankzij de constructie met flexibele materialen is het gemakkelijker om ermee te spelen. Zo bevat het glasvezel op het oppervlak en is de kern gemaakt van zwart eva-rubber voor onverslaanbare sensaties bij het slaan. Het is ook vervaardigd in een lager gewicht en met een anti-vibratiesysteem.

Babolat Air Vertuo blauw, kenmerken.

  • De Babolat Air Vertuo 2022 presenteert een oversized formaat met een meer gerichte balans.
  • Constructie met flexibele materialen die de aanpassing van de atleet verbeteren.
  • Glasvezelstructuur, een elastisch en minder technisch materiaal.
  • Ongelooflijke aanraking met het zwarte eva-rubber van de kern.
  • Nieuw gatontwerp dat de prestaties optimaliseert.
  • Het genereert nauwelijks trillingen dankzij de vibrasorb-technologie.
  • Nieuwe catalogus van Babolat Padel 2022 intermediate rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor de mid-level speler die op zoek is naar extra power, aangezien het een zeer goed gecompenseerd padel racket is, maar het valt op door zijn fantastische punch en handling dankzij het gewicht van ongeveer 345 gram.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u zult genieten van de beste sensaties op de baan, omdat deze zeer goed uitgebalanceerd is op het gebied van controle, comfort en kracht. Bovendien maakt het ontwerp in blauwe en zwarte tinten het de mooiste, het zal je veroveren als je het ziet!

Lees meer over het merk BABOLAT

Rust jezelf uit met de beste Babolat Padel-producten, een padelmerk dat de afgelopen jaren een grote evolutie heeft doorgemaakt. Momenteel wordt het al in de WPT vertegenwoordigd door spelers als Juan Lebrón of Victoria Iglesias, een van de favoriete merken van het publiek.

Binnen zijn nieuwe collectie heeft het een breed scala aan padel padel rackets, schoenen, kleding en racketas om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat, u zult niet teleurgesteld worden!

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 345-355 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten