Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Babotal Counter Vertuo 2022
  • Babotal Counter Vertuo 2022
  • Babotal Counter Vertuo 2022

Babotal Counter Vertuo 2022

PVP: € 150,00
€ 134,90
-11% Babolat
Babotal Counter Vertuo 2022 padel padel racket | Ontketen je beste slagen met dit veelzijdige racket van Babolat, ideaal om je speelstijl te definiëren, omdat het kracht, controle en comfort biedt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Babotal Counter Vertuo 2022

Ontvang het laatste Babolat Padel 2022 nieuws in onze online winkel. Geniet van de beste sensaties met het gele Counter Vertuo padel racket uit de easy power serie van het merk. Het onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid dankzij het druppelformaat met gecentreerde balans.

Het is een zeer goed gecompenseerd padel racket dat ons zal helpen onze speelstijl te definiëren en te genieten van een comfortabelere aanraking. Om dit te doen, combineert het glasvezel op de gezichten met zwart eva-rubber voor een grotere baloutput. Het heeft ook een anti-systeem en een nieuwe boorverdeling die de prestaties optimaliseert.

Babolat Counter Vertuo geel, kenmerken.

  • Anti-vibratiesysteem in het hart van de Babolat Counter Vertuo 2022.
  • Zeer uitgebalanceerd door zijn traanformaat met uitgebalanceerde inhoud.
  • Meer elastische aanraking om het gemakkelijker te maken om mee te spelen.
  • Voor de constructie is op het oppervlak glasvezel gebruikt.
  • Ongelooflijke aanraking met het zwarte eva-rubber van de kern.
  • Boorsysteem dat de duurzaamheid en weerstand verhoogt.
  • Babolat Padel 2022 racketcatalogus voor heren.

Voor wie is het? We raden het aan aan atleten die regelmatig spelen en hun speelstijl nog niet hebben gedefinieerd, aangezien de Counter Vertuo een uitgebalanceerd padel racket is, dat wil zeggen dat het zeer goed wordt gecompenseerd in zowel kracht als controle.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een goedkoop Babolat padel racket is waarmee je op de baan zult genieten van geweldige prestaties en design. Dit seizoen keert hij terug met een hele gave combinatie van geel en zwart, alleen geschikt voor de meest gedurfde!

Lees meer over het merk BABOLAT

Rust jezelf uit met de beste Babolat Padel-producten, een padelmerk dat de afgelopen jaren een grote evolutie heeft doorgemaakt. Momenteel wordt het al in de WPT vertegenwoordigd door spelers als Juan Lebrón of Victoria Iglesias, een van de favoriete merken van het publiek.

Binnen zijn nieuwe collectie heeft het een breed scala aan padel padel rackets, schoenen, kleding en racketas om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat, u zult niet teleurgesteld worden!

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten