Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Babolat Revenge W 2022
  • Babolat Revenge W 2022
  • Babolat Revenge W 2022

Babolat Revenge W 2022

PVP: € 150,00
€ 149,95
-1% Babolat
padel racket de padel Babolat Revenge In 2022 | Nieuwe editie van een van de beste rackets voor dames, een door Babolat ontwikkeld model dat opvalt door zijn balans, lichtheid en comfort op het veld
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor dames Babolat Revenge W Coral

Neem een sprong in kwaliteit in je spel met het nieuwe Revenge W padel racket in koraal, een geavanceerd Babolat Padel 2022-model dat is aangepast aan de behoeften van de meest veeleisende vrouwen. Het onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, zijn lichtheid en semi-zachte aanraking voor snelle aanpassing.

Zo zijn er flexibele materialen gebruikt zoals glasvezel aan de zijkanten en zacht eva-rubber aan de binnenkant om het spelen makkelijker te maken. Het heeft ook een lichter gewicht, het hartgebied is versterkt met het Dynamic Stability-systeem en de nieuwe boring optimaliseert de prestaties.

Babolat Revenge voor koraalmeisje, features

  • De Babolat wraak W 2022 presenteert een druppelformaat met gecentreerde balans.
  • Dynamisch stabiliteitshartontwerp dat stabiliteit biedt.
  • Geweldige baloutput dankzij de zachte rubberen binnenkant.
  • Meer comfort en gemakkelijker bewegen dankzij het lagere gewicht.
  • Carbon buis voor betere weerstand.
  • Geweldige speelbaarheid op excentrische ballen met het glasvezeloppervlak.
  • Nieuwe collectie Babolat rackets voor dames 2022.

Voor wie is het? Gericht op atleten van hoog of gemiddeld niveau die willen verbeteren, omdat het een veelzijdig en snel aanpasbaar racket is dat ons zal helpen onze beste slagen te maken vanaf elk deel van het veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Het zal je niet alleen helpen om op je best te presteren, maar het zal je ook een spectaculair ontwerp geven. Dit seizoen keert de Revenge Woman terug met een zwarte esthetiek en koraaldetails samen met het coolste wit, het zal je op het eerste gezicht veroveren!

Lees meer over het merk BABOLAT

Rust jezelf uit met de beste Babolat Padel-producten, een padelmerk dat de afgelopen jaren een grote evolutie heeft doorgemaakt. Momenteel is het al vertegenwoordigd in de WPT door spelers zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, een van de favoriete merken van het publiek.

Binnen zijn nieuwe collectie heeft het een breed scala aan padel padel rackets, schoenen, kleding en racketas om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat, u zult niet teleurgesteld worden!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten