Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Babolat Air Viper APT
  • Babolat Air Viper APT
  • Babolat Air Viper APT

Babolat Air Viper APT

PVP: € 320,00
€ 319,95
-1% Babolat
Babolat Air Viper padel racket voor de APT | Breng je beste spel naar boven met dit geavanceerde racket van Babolat, een van de meest populaire modellen vanwege zijn prestaties en gewicht, omdat het extreem beheersbaar is
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Air Viper APT Blue padel racket

Ontdek in onze online winkel het nieuwe Air Viper APT padel racket, een exclusief padel racket dat het merk heeft ontworpen met de beste technologieën en een uitgekiend ontwerp voor het professionele APT-circuit. Het handhaaft de diamantvorm met een gemiddelde - hoge balans, dus het is niet erg koppig en reageert erg goed, zowel in aanval als verdediging.

Eenmaal in de hand zullen we merken dat het erg licht is, aangezien het ongeveer 355 gram weegt. Bovendien is de buitenstructuur gemaakt van koolstof en is het oppervlak gemaakt van 16k-stof voor meer weerstand. Het interieur is gemaakt van x-eva rubber met 3 lagen in verschillende dichtheden om het gevoel te verbeteren. Het bevat ook een ruw oppervlak en een vibrasorb-systeem voor een hit zonder ongemak.

Babolat Air Viper zwart en blauw, kenmerken

  • Lichtste gewicht van de Babolat Air Viper APT, ongeveer 355 gram.
  • Extra power door zijn oversized diamantformaat en licht hoge balans.
  • Zeer comfortabel gevoel met x-eva rubber, 2 compactere buitenlagen en een zachtere binnenlaag.
  • Zeer handzaam dankzij het lagere gewicht om snel in de buurt van het net te raken.
  • Oppervlak van 16k koolstofweefsel voor meer weerstand en flexibiliteit.
  • Het slaagt erin om meer spin aan de bal te geven dankzij het reliëfoppervlak en de 3D Spin+ zanderige textuur.
  • Minder schadelijk spel met de nieuwe vibrasorb-technologie die trillingen drastisch vermindert.
  • Meest geavanceerde serie Babolat Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het gericht op gevorderde spelers die op zoek zijn naar een licht padel racket met extra kracht, want hoewel het redelijk goed wordt gecompenseerd, kun je het meeste uit het aanvalsspel halen vanwege zijn fantastische punch.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult verrast zijn door zijn ongelooflijke beheersbaarheid, omdat het een van de lichtste in de collectie is, zodat je snel kunt reageren op elke rivaliserende bal. Het heeft ook een werkelijk spectaculair ontwerp, met behoud van de blauwe tint die het kenmerkt, maar met het hele frame in wit.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten