Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Babolat Counter Viper APT
  • Babolat Counter Viper APT
  • Babolat Counter Viper APT

Babolat Counter Viper APT

PVP: € 320,00
€ 319,95
-1% Babolat
Babolat Counter Viper APT padel racket | Uitstekende balans tussen kracht en controle met dit veelzijdige Babolat-racket, een goed uitgebalanceerd model dat terugkeert met een exclusieve afwerking voor de APT
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Babolat Counter Viper APT Geel

Geniet van het laatste nieuws met de nieuwe catalogus van Babolat Padel 2022. Koop het nieuwe gele Counter Viper APT padel racket, een exclusief model dat het merk opnieuw heeft ontworpen voor het circuit en dat wordt gekenmerkt door zijn fantastische balans, waarbij bovendien het evenwicht in de centrale zone behouden blijft tot een overmaatse traanvorm.

Wat betreft de materialen, het combineert koolstof in het framegebied met 3k-stof op de vlakken, waardoor het een droger gevoel geeft. Het genereert ook zeer goede sensaties bij het raken van de kern als een sandwich, dat wil zeggen, 2 compacte buitenste lagen en de wittere binnenste. Om ruwheid en anti-vibratiesysteem in de vuist op te nemen.

Babolat Counter Viper geel voor de APT, kenmerken

  • De Babolat Counter Viper APT is gemaakt van 3k stof, wat hem meer stijfheid geeft.
  • Veelzijdige padel racket dankzij het scheurontwerp en de ingeperkte balans.
  • Constructie van de buis in carbon, beter bestand tegen de klappen of schokken.
  • Nieuw x-eva rubber in de kern bestaande uit 3 lagen schuim in verschillende dichtheden.
  • Holes Pattern-technologie in de boring die de sweet spot vergroot en de vlakken meer weerstand biedt.
  • Je kunt de bal meer spin geven dankzij de 3D Spin+ ruwheid van het oppervlak
  • Vibrasorb-technologie die een zachtere slag genereert zonder trillingen.
  • De meest gebalanceerde van de viper serie van Babolat 2022 rackets.

Voor wie is het? Meer gericht op veelzijdige spelers, degenen die de beste prestaties zoeken in zowel aanval als verdediging, aangezien de counter viper wordt gekenmerkt door zijn fantastische balans, dus hij stelt in geen enkel opzicht teleur.

Waarom zal je het leuk vinden? Want u zult een van de exclusieve Babolat-rackets in uw bezit hebben, waarvan er maar heel weinig te koop zijn en waarvan slechts enkelen kunnen genieten. Het presenteert ook een spectaculair ontwerp dat zichtbaar koolstof combineert met gele details naast het gebruik van witte tinten voor het hele frame.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten