Babolat Storm 2023
  • Babolat Storm 2023
  • Babolat Storm 2023

Babolat Storm 2023

PVP: € 85,00
€ 76,95
-10% Babolat
padel racket de padel Babolat Storm 2023 | Uitstekende prestaties op het veld met dit Babolat padel racket, een mid-level model dat erg populair is vanwege zijn eigenschappen, design en ook vanwege zijn prijs.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Babolat Storm zwart oranje en geel

Geniet van de beste prestaties in elke actie met de nieuwe racketcatalogus van Babolat 2023. We presenteren het nieuwe zwarte, oranje en gele Storm padel racket uit de play-serie, een model van de meest gecompenseerde dat zich aanpast aan elke spelactie en ook Het bevordert de aanpassing van de speler.

En het is dat het is vervaardigd met flexibele materialen, met een mengsel van glasvezel en koolstof dat hybride frame wordt genoemd. Het heeft ook een nieuw ontwerp van het hart en zacht eva-rubber aan de binnenkant voor een zachtere aanraking en spelen zonder ongemak. Om het af te maken heeft het een verlaagd gewicht, ongeveer 350 gram.

Babolat Storm zwart, oranje en geel, kenmerken

  • Carbon en glasvezel constructie van de nieuwe Babolat Storm 2023.
  • Door het lagere gewicht, zo'n 350 gram, kost het je niets om hem te verplaatsen.
  • Hij genereert nauwelijks trillingen, dus je kunt er uren mee spelen.
  • Teardrop-formaat met gecentreerde balans waardoor het veelzijdig is.
  • Grote stabiliteit met het nieuwe hartontwerp.
  • Uitstekende baloutput en uniek gevoel met het zachte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Verkrijgbaar in de speelserie van Babolat 2023 rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor incidentele of gemiddelde spelers die hun spel willen verbeteren sinds de nieuwe storm erg dankbaar is voor kracht, controle en comfort waarmee je kunt genieten van de beste sensaties op de baan.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het gebruik van flexibelere materialen in de constructie, is het heel gemakkelijk om mee te spelen en biedt het een snelle aanpassing. U zult ook genieten van het nieuwe zwarte beeld met oranje en gele flitsen, spectaculair op het eerste gezicht!

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 345-355 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten