Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Babolat Technical Veron 2023
  • Babolat Technical Veron 2023
  • Babolat Technical Veron 2023

Babolat Technical Veron 2023

PVP: € 240,00
€ 239,95
-1% Babolat
babolat Technical versie 2023 | Sla de bal hard met dit geavanceerde Babolat-racket, een ruitvormig, uitgebalanceerd model gemaakt van koolstof en glasvezel.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Technical Veron roja padel racket

Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie producten voor het padel van Babolat 2023. Koop het padelracket Technical Veron, een van de krachtigste van de Dynamic Power-serie van het merk, omdat het een diamantformaat met een hoge balans heeft. U zult echter ook genieten van een goede controle en comfort dankzij de constructie in flexibelere materialen.

Er is dus carbon flex gebruikt, dat wil zeggen een combinatie van carbon en glasvezel die het meer elasticiteit geeft. De kern bevat zwart eva-rubber, een rubber dat de speler een zeer goede stoot en comfort biedt. Het heeft ook vibrasorb-technologie om trillingen, ruwheid in de vlakken te elimineren en een nieuw systeem waarmee het veiligheidskoord gemakkelijk kan worden vervangen.

Babolat Technical Veron grijs en rood, kenmerken.

  • De Babolat Technical Veron 2023 is gemaakt met een combinatie van carbon en glasvezel.
  • Powerracket door zijn oversized diamantvorm en hoge balans.
  • U kunt de veter verwijderen dankzij het Smart Buttcap-systeem dat in de manchet is geïntegreerd.
  • Zwarte eva-kern om comfort of kracht niet te verliezen bij het slaan.
  • Meer precisie bij het slaan met de nieuwe verdeling van het boren.
  • Hiermee kunt u grotere effecten afdrukken met de 3D Spin+ ruwheid van het oppervlak.
  • Trillingen worden geëlimineerd dankzij het door het merk ontwikkelde vibrasorb-systeem.
  • Nieuwe catalogus van Babolat Padel-rackets 2023.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers van hoog niveau die meestal in de backhandpositie spelen, dus ze hebben een krachtig stoppend racket nodig met enige controle om de bal gemakkelijk van achteren te krijgen en om naar het net te gaan om krachtige slagen uit te voeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de Carbon Flex-technologie worden de voordelen van carbon en glasvezel bereikt, waardoor het gemakkelijker is om ermee te spelen. Bovendien presenteert het dit seizoen een heel cool ontwerp, met behoud van de esthetiek in rood gecombineerd met grijstinten en een zilveren centraal logo.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. De nummer 1 van de wereld, Juan Lebrón, concurreert met zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Tacto Blando, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Onze beste producten