Babolat Technical Vertuo 2023
  • Babolat Technical Vertuo 2023
  • Babolat Technical Vertuo 2023

Babolat Technical Vertuo 2023

PVP: € 180,00
€ 109,96
-39% Babolat
Babolat Technical Vertuo 2023 padel racket | Haal het meeste uit uw spel dicht bij het net met dit Babolat mid-level racket, een model met een goede punch en een flexibeler balgevoel dankzij glasvezel
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket babolat Technical Vertuo

Maak een sprong in kwaliteit in je spel met het nieuwe gele en rode Technical Vertuo padel racket , een model uit de tussenliggende serie Babolat Padel 2023. Dit seizoen keert het terug met nieuwe functies aangezien de vliegtuigen zijn opgeruwd met 3D-technologie Spin, waarmee je heb je meer contact met de bal en kun je meer effecten op je slagen afdrukken.

Op de baan behoudt het zijn goede punch omdat het een diamanten cast presenteert met een ietwat hoge balans. Het biedt echter een goede bespeelbaarheid omdat het gevoel elastisch is dankzij de vervaardiging van zachte vezels en zwarte eva-kern. Het presenteert ook een anti-vibratiesysteem en HPS-boren dat zijn prestaties verbetert. Ten slotte heeft het een Smart Buttcap-systeem om de veter te verwisselen.

Babolat Technical Vertuo geel en rood, kenmerken

  • De Babolat Technical Vertuo 2023 presenteert een diamantformaat met een medium - hoge balans.
  • Verdeling van de HPS-boring die de weerstand verhoogt.
  • Geweldige balopbrengst dankzij het zwarte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Meer comfort en gemakkelijker bewegen dankzij het lagere gewicht.
  • Constructie met zachte vezels, glasvezel dat zorgt voor een meer elastische aanraking.
  • Ruwe afwerking die de effecten aanzienlijk verbetert.
  • Slim Buttcap-snaarontwerp waarmee u de snaar moeiteloos kunt verwisselen.
  • Nieuwe collectie Babolat rackets voor dames 2023.

Voor wie is het? Gericht op atleten van het middenniveau die hun aanvalsspel willen verbeteren, aangezien de nieuwe Technical Vertuo een zeer goede stoot biedt zonder in te boeten aan controle of comfort, omdat het dankzij de gebruikte materialen een snel aanpasbaar racket is.

Waarom zal je het leuk vinden? Het helpt je niet alleen om op je best te presteren, maar geeft je ook een spectaculair ontwerp. Dit seizoen keert hij terug met een zeer opvallende afwerking in rood-, zwart- en geeltinten die al je collega's zal verrassen. Wees de eerste om het te krijgen!

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. De nummer 1 van de wereld, Juan Lebrón, concurreert met zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Diamant Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten