Babolat Counter Vertuo 2023
  • Babolat Counter Vertuo 2023
  • Babolat Counter Vertuo 2023

Babolat Counter Vertuo 2023

PVP: € 180,00
€ 177,95
-2% Babolat
Babolat Counter Vertuo 2023 padel racket | Definieer je speelstijl met dit veelzijdige racket van Babolat, een model uit de Easy Power-serie dat goed hanteerbaar is en kracht, controle en comfort biedt.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 11 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Counter Vertuo padel racket

Kies het model dat het beste bij jouw speelniveau past dankzij de complete Babolat Padel 2023-collectie . Ontdek het nieuwe gele en groene Counter Vertuo padelracket, een model uit de Easy Power-serie dat wordt gekenmerkt door zijn balans en bespeelbaarheid, omdat het gemaakt is van glasvezel voor een zeer elastische touch en gemakkelijker te spelen is.

Op de baan is het in staat om zich snel aan te passen aan elke speelstijl dankzij het druppelvormige formaat en de gefocuste balans. Dit seizoen heeft het ruwheid op de vliegtuigen en anti-vibratietechnologie voor een minder schadelijk spel. Ook met het zwarte eva-rubber geniet je van een zeer goede start en dankzij het nieuwe vetervervangingssysteem kun je deze moeiteloos wisselen.

Babolat Toonbank Vertuo geel, kenmerken

  • Nieuwe HPS-verdeling van de gaten die de prestaties van de Babolat Counter Vertuo 2023 verbetert.
  • Zachte vezelconstructie om aanpassing te bevorderen.
  • Veelzijdig racket dankzij het druppelvormige formaat en de gecentreerde balans.
  • Aangename aanraking met het zwarte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Smart Buttcap-systeem dat het vervangen van het veiligheidskoord vergemakkelijkt.
  • Vliegtuigen met ruwe 3D Spin, waardoor je meer met de effecten kunt spelen.
  • Zachte slag dankzij de vibrasorb-technologie van de vuist.
  • Een van de nieuwe Babolat 2023 padel rackets.

Voor wie is het? De beste bondgenoot voor jongens die 2-3 keer per week trainen, met een gemiddeld spelniveau die willen verbeteren. Daarom raden we een uitgebalanceerd, licht en snel aanpasbaar racket aan om bij elke actie maximaal te presteren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een padel racket is die de aanpassing van de speler bevordert, zodat je snel vooruitgang kunt boeken terwijl je geniet van deze sport. U zult er ook dol op zijn vanwege de esthetiek, aangezien het gele en groene tinten combineert, een ontwerp waarmee u niet onopgemerkt zult blijven in uw padelclub.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. De nummer 1 van de wereld, Juan Lebrón, concurreert met zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten