Babolat Babolat Air Viper 2024
  • Babolat Babolat Air Viper 2024
  • Babolat Babolat Air Viper 2024

Babolat Babolat Air Viper 2024

PVP: € 320,00
€ 317,32
-1% Babolat
Babolat Babolat Air Viper 150139 | Ontdek het padel racket Babolat Air Viper 2024, een revolutie in padel. Kracht en precisie bij elke slag. Wacht niet langer en voel het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Air Viper PadelRacket

Ontdek het padel racket Babolat Air Viper 2024, een ware revolutie in de wereld van padel. Met zijn geavanceerde technologie en uitzonderlijk design zal dit racket je spel naar een nieuw niveau tillen. Gemaakt met 16k carbonvezel op het oppervlak, biedt de Babolat Air Viper een explosiviteit en precisie die ongeëvenaard is bij elke slag. Bovendien stelt zijn 3D Spin+ technologie met reliëf en zanderige afwerking je in staat om verbazingwekkende effecten aan de bal te geven.

De Babolat Air Viper is voorzien van het Vibrasorb systeem, dat zorgt voor een optimale absorptie van trillingen, waardoor je een zacht en comfortabel gevoel krijgt bij elke slag. De kern van drie lagen X EVA-rubber met verschillende dichtheden balanceert de kracht en de uitvoer van de bal, wat het perfect maakt voor gevorderde spelers die meerdere keren per week trainen en op zoek zijn naar een ideale balans tussen kracht en controle.

Kenmerken padel racket Babolat Air Viper

  • Power-racket met diamantvormige mal en balans aan de bovenkant.
  • Vlak met dubbele ruwheid voor onmogelijke effecten.
  • Constructie met 16k carbonvezelweefsel voor een grotere duurzaamheid.
  • Geschat gewicht van 355 gram, wat het zeer handelbaar maakt.
  • Perfecte balans tussen kracht en balsnelheid dankzij de X EVA-rubber van verschillende dichtheden.
  • Behoort tot de collectie Babolat rackets 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Aanbevolen voor spelers die meerdere keren per week trainen, met een hoog speelniveau, die graag dicht bij het net spelen en een krachtig maar handelbaar racket nodig hebben.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult het geweldig vinden vanwege zijn extreme wendbaarheid dankzij zijn lichte gewicht. Je kunt het snel bewegen en de snelheid gebruiken om je tegenstanders te overtreffen. Bovendien is het aantrekkelijke ontwerp in blauwe tinten een klassieker die altijd in de smaak valt.

Ontdek meer over het merk Babolat

Babolat is een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit. Met een geschiedenis van uitmuntendheid in het ontwerpen en vervaardigen van padel rackets, blijft Babolat een verschil maken in de sport.

Hun nalatenschap in padel is onmiskenbaar, en elk product dat ze aanbieden is een getuigenis van hun passie en ervaring. Wacht niet langer en voel het verschil met de Babolat Air Viper 2024. Koop die van jou en breng je spel naar het volgende niveau!

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten