Sokken Babolat Padel mid - calf wit groen
  • Sokken Babolat Padel mid - calf wit groen

Sokken Babolat Padel mid - calf wit groen

PVP: € 17,00
€ 14,95 van
-13% Babolat
Babolat Padel Quarter wit groen | Ervaar meer comfort in elke stap met de Babolat Padel Quarter Socks in wit en groen. Specifiek ontwerp voor padel, comfort en geavanceerde technologie
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Selecteer grootte
  • 46 - 49 Beschikbaar
Selecteer grootte
Selecteer grootte
  • 46 - 49 Beschikbaar

Padelsokken Babolat Padel Quarter wit groen

Duik in de wereld van padel met de Babolat Padel Quarter Socks in wit en groen, speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers. Met een mix van levendige kleuren verbeteren deze sokken niet alleen je stijl op het veld, maar bieden ze ook ongeëvenaard comfort en bescherming.

De Babolat-sokken, aanbevolen door de beste spelers en coaches van padel, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en efficiënt vochtbeheer garanderen. De combinatie van de ondersteuningsstrip en de 3D-kussentjes bieden de veiligheid en het comfort dat je nodig hebt om te spelen zonder afleiding of ongemak.

Kenmerken van de Babolat Padel Quarter Socks wit groen

  • Ondersteuningsstrip om glijden te verminderen en de sok op zijn plaats te houden.
  • Strategisch geplaatste 3D-kussentjes voorkomen blaren.
  • Ventilatiezones om je voeten koel en droog te houden.
  • Elasticiteit en comfort gegarandeerd met een mix van 68% polyamide, 27% Dri-release, 5% elastaan.
  • Onderdeel van de Babolat accessoirescollectie 2024.

Voor wie zijn ze bedoeld?

Ideaalg voor padelspelers van alle niveaus, van beginners tot professionals. Deze sokken zijn perfect voor degenen die extra bescherming en uitzonderlijke ondersteuning tijdens het spel zoeken.

Waarom zal je ze leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Babolat Padel Quarter Socks vanwege hun geavanceerde technologie die je droog, comfortabel en stijlvol houdt op het veld. Hun specifieke ontwerp voor padel maakt ze onmisbaar voor elke serieuze speler van de sport.

Ontdek meer over het merk Babolat

Babolat, een toonaangevend merk in de sportwereld, heeft zich gevestigd als een icoon van innovatie en kwaliteit in padel en tennis. Met een geschiedenis die meer dan een eeuw teruggaat, heeft Babolat altijd voorop gelopen in de ontwikkeling van producten voor racketsporten, waardoor het het vertrouwen en de loyaliteit van spelers over de hele wereld heeft gewonnen.

Van rackets tot sokken, Babolat onderscheidt zich door zijn toewijding aan uitmuntendheid, door apparatuur te bieden die voldoet aan de behoeften van spelers op alle niveaus en speelstijlen.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten