Black Crown Hurricane Pro 2022
  • Black Crown Hurricane Pro 2022

Black Crown Hurricane Pro 2022

PVP: € 250,00
€ 149,95
-41% Black Crown
padel racket Black Crown Hurricane Pro 2022 | Koop het nieuwe racket van Marte Marrero, een veelzijdig racket van Black Crown dat zowel een uitzonderlijk balgevoel als kracht en controle biedt
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 26 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Black Crown Hurricane Pro Wit en Fluor

Ontdek het nieuwe Marta Marrero padel racket in onze winkel: het gele Hurricane Pro padel racket uit de nieuwe collectie Black Crown 2022. Het is een padel racket voor dames, dus ontworpen met een lager gewicht en wordt gekenmerkt door zijn veelzijdigheid, aangezien dat zijn vorm rond is en het saldomiddel.

Wat de structuur betreft, combineert het koolstof met 12k-stof op het oppervlak om een droger gevoel te krijgen. Om geen sensaties te verliezen, is de kern gemaakt van zacht eva-rubber, dus het genereert een zeer goede output en vermindert trillingen. Om te eindigen, kun je de bal meer spin geven dankzij de ruwheid van zijn vlakken.

Black Crown Hurricane Pro van Marta Marrero, kenmerken

  • De Black Crown Hurricane Pro 2022 is het nieuwe padel racket van Marta Marrero.
  • Geweldige balans in het spel dankzij het ronde formaat en medium balans.
  • Interne kern van zacht eva-rubber dat de sensaties van de speler versterkt.
  • 80% koolstofvezel dubbele buis.
  • Semi-zachte aanraking om trillingen te verminderen en te spelen zonder ongemak.
  • De gezichten zijn versterkt met 12k-stof en bevatten ruwheid.
  • Langere handgreep die je helpt bij het uitvoeren van de tweehandige backhand.
  • Verkrijgbaar in de 2022 Black Crown damesracketcollectie.

Voor wie is het? Ontworpen voor gevorderde atleten die de beste prestaties zoeken, zowel vanaf de achterkant van het veld als in het spel nabij het net, aangezien de Hurricane Pro zeer goed uitgebalanceerd is in kracht en controle.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je het officiële racket hebt van Marta Marrero, een van de beste WPT-spelers. U zult ook genieten van een uitzonderlijk carbonontwerp met witte randen, fluorgele details en de handtekening van de speler.

Lees meer over het merk BLACK CROWN

Geniet van de beste prestaties op het veld met Black Crown Padel, een relatief jong bedrijf dat de harten van veel spelers heeft veroverd. Het heeft momenteel een brede collectie padelpadel rackets, kleding en andere hoogwaardige accessoires.

Dit seizoen heeft hij spelers als Marta Marrero of Adrián Allemandi in zijn team die de leiding hebben over het vertegenwoordigen van het merk in alle Masters of the World Padel Tour. Vind ze leuk en rust jezelf uit met de beste producten.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten