Black Crown Coyote 2023
  • Black Crown Coyote 2023
  • Black Crown Coyote 2023

Black Crown Coyote 2023

PVP: € 150,00
€ 59,95
-61% Black Crown
Black Crown Coyote 15582 | Ontdek de Black Crown Coyote 2023, ontworpen voor spelers die precisie en stijl zoeken op het padelveld. Kracht, controle en design in één model
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 10 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Black Crown Coyote padelracket

De Black Crown Coyote 2023 is de manifestatie van uitmuntendheid en precisie in de wereld van padel. Dit padel racket biedt niet alleen een opvallende esthetiek, maar ook een superieure functionaliteit ontworpen voor spelers die willen schitteren op het padelveld.

Met de kwaliteitsgarantie die Black Crown altijd biedt, belooft dit model de ideale partner te zijn voor degenen die op zoek zijn naar een hulpmiddel dat zowel controle als kracht biedt, waarbij duurzaamheid wordt gecombineerd met een modern ontwerp.

Eigenschappen padel racket Black Crown Coyote 2023

  • Controle padel racket met een ronde vorm en laag balanspunt.
  • Incorporates carbon versterkingen in de structuur voor een grotere sterkte.
  • Prettige touch met een EVA rubberen kern.
  • Groot sweetspot dat het gemakkelijker maakt om de bal terug te slaan naar het tegenovergestelde veld.
  • Snelle aanpassing dankzij zijn elastische gevoel, wat een eenvoudig spel mogelijk maakt.
  • Behoort tot de collectie padel rackets Black Crown 2023.

Voor wie is het bedoeld?

De Black Crown Coyote 2023 is ideaal voor spelers van gemiddeld of beginnend niveau. Dit controle padel racket is het perfecte hulpmiddel voor degenen die hun techniek willen verbeteren, met de precisie die nodig is om fouten op het padelveld te voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden?

Het Coyote 2023 model is niet alleen een hulpmiddel, het is een kunstwerk. Het esthetische ontwerp is ronduit uitzonderlijk, donkere tinten combinerend met oranje details die de aandacht trekken. Een padel racket dat niet alleen goed speelt, maar er ook goed uitziet.

Ontdek meer over het merk Black Crown

Black Crown is niet zomaar een merk, het is een revolutie in de wereld van padel. Vanaf het begin heeft het kwaliteitsnormen gesteld, altijd op zoek naar innovatie in elk ontwerp.

Met een nalatenschap van overwinningen en een toewijding aan perfectie, heeft Black Crown zijn naam gevestigd op padelbanen over de hele wereld. Elk model, zoals de Coyote 2023, getuigt van hun toewijding en passie voor deze sport.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten