Bullpadel toilettas BPP-24018 D.CASE 2 Hack 2024
  • Bullpadel toilettas BPP-24018 D.CASE 2 Hack 2024

Bullpadel toilettas BPP-24018 D.CASE 2 Hack 2024

PVP: € 15,00
€ 13,51
-10% Black Crown
Bullpadel BPP-24018 D.CASE 2 Hack | Ontdek de innovatieve Padeltas Bullpadel BPP-24018 D.CASE 2 Hack in zwart en oranje. Ontwerp geïnspireerd door Paquito Navarro voor de meest perfectionistische spele
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Bullpadel toilettas BPP-24018 D.CASE 2 Hack 2024

Ontdek de Padeltas Bullpadel BPP-24018 D.CASE 2 Hack 2024, de nieuwste innovatie van Bullpadel. Deze padeltas is niet alleen een modieus accessoire, maar ook een essentiële metgezel op de padelbaan. Het ontwerp in zwart en oranje, geïnspireerd op de nieuwe Hack 03 van Paquito Navarro, weerspiegelt een moderne en dynamische stijl.

Gemaakt van hoogwaardig 600D polyester, belooft deze padeltas duurzaamheid en weerstand over de tijd. Bovendien maakt de middelgrote afmeting, ongeveer 26 x 13 x 14 cm, het de perfecte optie om het essentiële mee te nemen zonder extra gewicht toe te voegen aan je reizen.

Kenmerken Padeltas Bullpadel BPP-24018 D.CASE 2 Hack 2024 Zwart en Oranje

  • Stijl geïnspireerd door Paquito Navarro, met een levendig ontwerp in zwart en oranje en gepersonaliseerd met het logo van de speler.
  • Optimale afmetingen voor functionaliteit en comfort, met een grootte van 26 x 13 x 14 cm.
  • Gemaakt van 600D polyester, wat superieure weerstand en duurzaamheid garandeert voor dagelijks gebruik.
  • Twee onafhankelijke compartimenten met ritsen, die efficiënte organisatie van je padeluitrusting bieden.
  • Versterkt bovenhandvat, ontworpen voor gemakkelijk en veilig vervoer.
  • Onderdeel van de Bullpadel 2024 padelaccessoires collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Deze padeltas is speciaal ontworpen voor gepassioneerde en moderne padelspelers, die stijl en functionaliteit in hun accessoires zoeken. Ideaal voor zowel volgers van Paquito Navarro als voor degenen die hun spel naar een hoger niveau willen tillen.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult de Padeltas Bullpadel BPP-24018 D.CASE 2 Hack 2024 geweldig vinden vanwege zijn hedendaagse ontwerp en praktische bruikbaarheid. De grootte en goed doordachte compartimenten maken het onmisbaar voor het efficiënt organiseren van je padeluitrusting.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel, een toonaangevend merk in de wereld van padel, staat altijd bekend om zijn innovatie en kwaliteit. Vanaf het begin heeft het geavanceerde technologie gecombineerd met aantrekkelijke ontwerpen om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende spelers. De samenwerking met vooraanstaande sportfiguren, zoals Paquito Navarro, benadrukt hun toewijding aan uitmuntendheid.

Het merk biedt niet alleen hoogwaardige producten, maar richt zich ook op esthetiek, wat duidelijk te zien is in de Bullpadel-producten. Met elke lancering blijft Bullpadel zijn reputatie als synoniem voor kwaliteit en stijl in padel versterken.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten