Nieuwe Endless kledingcollectie 2023

Verbeter je spel en stijl op het veld met de nieuwe kledingstukken uit de Endless 2023 collectie

Als je sport beoefent, is het van vitaal belang om over de juiste uitrusting te beschikken die je in staat stelt om op elk moment optimaal te presteren.

Daarom heeft Endless met zijn nieuwe collectie besloten de spelregels te herschrijven door nieuwe stukken te presenteren die zijn ontworpen met geavanceerde technologieën. Deze stukken combineren stijl en verhogen je prestaties van match tot match.

Nieuwe Endless padelcollectie 2023

De essentie van het bekende kledingmerk ligt in de perfecte combinatie van gedurfde ontwerpen met veel stijl en de meest geavanceerde technologie in stoffen, zoals de Europese polyamide 6.6, die sterker, lichter en ademender is dan de Aziatische. Ook bevat het zilverionen die de groei van bacteriën die nare geuren veroorzaken, voorkomen.

Sweater Breath en Sweater Kirsch Ionic Endless 2023
Sweater Breath en Sweater Kirsch Ionic Endless 2023

Als je een padelliefhebber bent en op zoek bent naar kleding die je goed laat voelen en er goed laat uitzien, zonder functionaliteit op te offeren, dan is Endless dit seizoen jouw beste keuze.

Endless collectie voor vrouwen: Empowerment en stijl

De nieuwe Endless padelkledingcollectie is simpelweg revolutionair. In de nieuwe collectie voor vrouwen zijn de stukken ontworpen met actieve vrouwen in gedachten die van sport houden en zich tijdens hun trainingsroutine krachtig en comfortabel willen voelen.

Shirt Minimal en Shirt Bliss Endless 2023
Shirt Minimal en Shirt Bliss Endless 2023

De CURVE, BLISS shirts en de verscheidenheid aan modellen zoals de LUX worden zorgvuldig vervaardigd in de bruisende stad Barcelona, met behulp van de nieuwste technische stoffen: ze zijn ongelooflijk zacht om aan te raken, maar tegelijkertijd licht en ademend.

Rok Ripley en Rok Lux Endless 2023
Rok Ripley en Rok Lux Endless 2023

Zonder de elasticiteit en het ontwerp van de RIPLEY- en LUX rokken buiten beschouwing te laten, die perfect zijn voor een volledige bewegingsvrijheid, en bovendien hebben ze UPF 50+ bescherming, net als het assortiment panty’s voor koelere dagen, modellen zoals INDY en CROSS beschermen je huid terwijl je buiten traint.

Mallas Indy y Mallas Croos Endless 2023
Indy panty’s en Cross panty’s Endless 2023

Endless collectie voor mannen: Prestaties verbeteren

De nieuwe Endless padelkledingcollectie voor mannen is ontworpen voor alle sportliefhebbers die hun grenzen willen verleggen. Deze kledingstukken bieden superieure kwaliteit met technische en innovatieve stoffen die comfort en vooral grote duurzaamheid garanderen.

Deze kledingstukken proberen superieure kwaliteit te garanderen met technische en innovatieve stoffen zoals de ACE- en ALPHA II-t-shirts die comfort en, belangrijker nog, grote duurzaamheid garanderen.

Camiseta Ace y Camiseta Alpha Endless 2023
Ace T-shirt en Alpha Endless 2023 T-shirt

UPF 50+ bescherming is een standaard in deze modellen, net als de lichtheid, het ademend vermogen en de elasticiteit van het materiaal, zoals het geval is bij de ACE ICONIC modelshorts die ervoor zorgen dat elke training een ervaring zonder beperkingen is, waardoor u uw prestaties kunt verbeteren techniek zonder zorgen over slijtage.

Short Ace Iconic Endless 2023
Short Ace Iconic Endless 2023

Zonder twijfel is het kiezen van kleding uit de nieuwe Endless collectie dit seizoen een zekere hit om je techniek te perfectioneren en je spel naar nieuwe hoogten te brengen.