Nieuwe herfst-wintercollectie BB kleding 2023

Ontdek de balans tussen stijl en performance met de nieuwe stukken van BB van Belén Berbel

Voor alle padel liefhebsters introduceert de nieuwste herfst-wintercollectie van BB door Belén Berbel, een merk dat al 10 jaar de sportwereld verovert met zijn uitzonderlijke ontwerpen en toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid.

Nieuwe padelkledingcollectie van BB

Bekend om haar focus op design, kwaliteit en 100% Spaanse productie, combineert het merk de passie voor sport met het nieuwste op het gebied van mode en design, om een kwaliteitservaring te bieden bij elk van haar stukken.

Nieuwe BB padel-collectie Herfst-Winter 2023
Nieuwe BB padel-collectie Herfst-Winter 2023

De nieuwe BB padel kledingcollectie valt op door het gebruik van hoogwaardige technische stoffen die licht, ademend en elastisch zijn, wat comfort garandeert bij elke beweging en sporters in staat stelt zich speciaal en comfortabel te voelen op het veld.

Nieuwe vrouwenoutfits van BB padel

Buiten design en kwaliteit om, zijn ze bij BB door Belén Berbel trots diep toegewijd te zijn aan het milieu.

Daarom weerspiegelt het doel om de impact die het merk op de natuur heeft te verminderen zich ook in de nieuwe ontwerpen die natuurlijke elementen vertegenwoordigen met levendige kleuren om op te vallen op het veld terwijl je kleding draagt die comfortabel is en je spel verbetert.

STEEN: Staat voor de kracht en weerstand van rotsen, de outfit heeft kleuren die de soliditeit en het mysterie van rotsen oproepen.

T-shirt en Rok Steen BB 2023
T-shirt en Rok Steen BB 2023

SAVANNE: Geïnspireerd door uitgestrekte landschappen, straalt deze t-shirt en rok combinatie sereniteit en vrijheid uit.

T-shirt en Rok Savanne BB 2023
T-shirt en Rok Savanne BB 2023

WIND: Als een vleugje frisse lucht, dit zeer lichte en elastische ontwerp roept snelheid en lichtheid op, zodat je al je potentieel in elke wedstrijd of training kunt loslaten.

T-shirt en Rok Wind BB 2023
T-shirt en Rok Wind BB 2023

KORAALPITA: Duik in de levendige kleuren van koraal met een ontwerp dat de schoonheid van de onderwaterwereld oproept met elegante tinten die je laten stralen terwijl je sport beoefent met stoffen die een grote duurzaamheid garanderen.

T-shirt en Rok Koraalpita BB 2023
T-shirt en Rok Koraalpita BB 2023

PALMBOM: Een ode aan de natuur, deze outfit brengt de frisheid en exotisme van palmbomen naar het veld, en dankzij de lycra achtige textuur biedt het een geweldige pasvorm zonder de beweging en dynamiek van elke wedstrijd te beïnvloeden.

T-shirt en Rok Palmboom BB 2023
T-shirt en Rok Palmboom BB 2023

Padel winter sets van BB

Om nog maar te zwijgen van de nieuwe wintermodellen die de nieuwe vrouwen padel sets aanvullen met de OASIS en CLIMA jassen en leggings, die een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit bieden voor de koelere dagen.

Deze modellen bieden UPF 50+ bescherming tegen zonnestralen om je huid te beschermen terwijl je sport beoefent, en houden tegelijkertijd de lichaamstemperatuur vast zodat je comfortabel kunt spelen, ongeacht het weer op elk moment van het jaar.

Legging en Jas Clima en Oasis BB 2023
Legging en Jas Clima en Oasis BB 2023

Daarom zal het kiezen van de nieuwe BB collectie de beste beslissing zijn als je op zoek bent naar nieuwe kleding om padel te spelen.