Padelschoenen Joma T.Slam FIP 2023: analyse, mening en test

We evalueren de verschillende aspecten van het model dat dit seizoen is ontworpen voor de International Padel Federation

De Joma T Slam FIP 2023 zijn wedstrijd en trainingspadelschoenen, een model waarin demping en stabiliteit de boventoon voeren tijdens het spelen, en dankzij de hoge kwaliteit van de productiematerialen waarmee het is gemaakt, duurzaamheid garandeert en tegelijkertijd de blikvanger verbetert zijn kleurrijke ontwerp.

Het nieuwe assortiment Joma padelschoenen ze zijn een ideaal model om te trainen, omdat het een comfortabele en verstelbare schoen is dankzij de gewatteerde binnenkant en de EVA rubberen binnenzool, die de impact van elke sprong dempt, en dankzij de zool met visgraatontwerp voor meer grip op het circuit bij het spelen.

Review padelschoenen Joma TSLAM FIP 2023

Het T.SLAM model is ontworpen met het oog op al die atleten die comfort zoeken tijdens het padel, of het nu amateurs of professionals zijn, aangezien de prioriteit van dit ontwerp is om comfort te garanderen tijdens elke wedstrijd. Als dit model ergens door wordt gekenmerkt, dan is het wel om een zeer goede ondersteuning van de voet te bieden, dankzij de stukken die de zijkanten en het hielgebied versterken, omdat het hiermee de speler veiligheid wil bieden, wetende dat het voorkomt verdraaiing van de voet.enkel.

De schoen in het nieuwe 2023 model heeft een mesh cut ontwerp dat ademend is , dus het gewicht is erg licht en dankzij het feit dat het het VTS ventilatiesysteem bevat om de temperatuur van de voeten te regelen, hoopt het geen vocht op, waardoor de verschijning van schuren en blaren.

Een ander belangrijk aspect is het ontwerp van de leest, die breed is, zodat hij de wreef niet samendrukt, en dankzij het gebruik van “Perfect Fit” technologie heeft hij een persoonlijke pasvorm die een natuurlijkere voetafdruk garandeert. Een ander opvallend aspect is het gebruik van het “Rubber Tech” stuk dat wordt gebruikt om de punt van de schoen te versterken, waarmee het de weerstand verhoogt en slijtage in elk spel voorkomt.

Tecnología Joma FLEXO
Joma FLEXO technologie

Verdergaand met het ontwerp van de zool, valt op dat dankzij de FLEXO technologie veel buiging heeft, waardoor ze zeer comfortabel zijn door de mobiliteit van de voet te vergemakkelijken, omdat het een voordeel is dat behendigheid biedt door niet veel weerstand te bieden in de voetsporen.

Het belangrijkste om te benadrukken is de geweldige demping die het biedt vanaf het eerste moment dat je het probeert, omdat het een zachte en comfortabele schoen is, een belangrijk aspect tijdens het spelen, omdat het schokabsorptie biedt bij elke sprong dankzij de binnenzool van EVA voorgevormd interieur. Naast de zool ontwikkeld in schuim, die voorkomt dat de impact wordt overgedragen op de gewrichten, bevordert het ook de terugkeer van energie en helpt het ons natuurlijk om deze energie terug te winnen wanneer we opnieuw beginnen.

Padelschoenen Joma T. Slam Heren 2316 FIP Oranje 2023

Padelschoenen Joma T. Slam Heren 2316 FIP Oranje 2023
AANBIEDING: 79,91 €
Adviesprijs: 110,00 €

  • Niveau: Gevorderd, Gemiddeld
  • Spel: Comfort
  • Zolen: Klei (Spike)

Padelschoenen Joma T. Slam Heren 2316 FIP Oranje 2023

Voordelen en sensaties

  • Het is een exclusief model voor de Internationale Padel Federatie.
  • Het heeft de Full Dual Pulsor stabilisator op de zool.
  • Het maakt gebruik van Reactive Ball Technology voor meer demping en minder impact.
  • Flexo lijnen op de zool helpen de voetflexibiliteit te verbeteren terwijl je speelt.
  • VTS technologie die de ventilatie van zweet verbetert, zodat het zich niet ophoopt.
  • Versterkte zool met duurzaam rubber dat slijtage vermindert.
  • Stabilis technologie die ongepaste bochten helpt voorkomen.

De grote voordelen van de T Slam FIP 2023 zijn te vinden in het comfort en de wendbaarheid bij het reageren op het circuit, samen met de goede prijs kwaliteitverhouding die het biedt in vergelijking met vergelijkbare modellen van andere merken.

De impactdemping en stabiliteitstechnologieën zijn zeer nuttig, bereikt dankzij het gebruik van het tussenzoolmodel gemaakt met Joma’s dual density FULL DUAL PULSOR technologie, waarbij de phylon dichter is in het bovenste gedeelte, omdat het de grootst mogelijke stabiliteit wil bieden , en de REACTIVE BALL technologie aan de onderkant is opgenomen om schokdemping te bieden die tegelijkertijd als een impuls dient, dit zijn de belangrijkste kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden bij de aankoop.

Modelo de la Federación Internacional de Pádel
Model van de Internationale Padel Federatie

Het is een model dat u een kortere reactietijd geeft door de fractie van de baan in uw voordeel te gebruiken , waardoor zijwaartse bewegingen veel gemakkelijker worden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over enkelblessures, terwijl het een groot comfort behoudt dat de voetafdruk verlicht, waardoor u urenlang kunt presteren zonder gevoel dragen.

Nadelen van T SLAM FIP 2023

Hoewel de T Slam zeer comfortabele schoenen zijn en worden aanbevolen voor iedereen op amateur of professioneel niveau die geïnteresseerd is om te profiteren van hun stabiliteit en comfort, is duurzaamheid een van de zwakke punten die we vinden wanneer ze worden blootgesteld aan intense regelmaat. Als je een persoon bent die een paar keer per week gaat spelen, zijn ze je ideale bondgenoten voor training, maar je merkt dat het type zool minder lang meegaat bij intensievere dagen van 5 keer per week of meer, omdat ze meer slijtage produceren. Bijvoorbeeld modellen van andere merken zoals Asics.

Een ander kenmerk dat we als een zwak punt kunnen waarderen, is dat vanwege hetzelfde spike vormige zoolontwerp dat tractie probeert te bevorderen, samen met het type zool dat werkt op impact, het niet het beste ontwerp is om te gebruiken op de nieuwe padel. Gekruld gras, omdat veel van de voordelen die duidelijk zichtbaar zijn op zandpaden verloren gaan, omdat er geen wrijving wordt gebruikt bij het glijden tijdens het spel.

Evolutie van het model in 2023

Joma is een merk dat bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit. Daarom heeft het verschillende technologieën ontwikkeld en gepatenteerd die het al geruime tijd in zijn ontwerpen implementeert. In de T Slam FIP 2023 zie je in sommige aspecten een zekere evolutie ten opzichte van zijn modellen van voorgaande jaren.

Een daarvan is dat de verandering van de traditionele kleizool naar een nu meer gesloten visgraatvormig ontwerp dat prioriteit geeft aan tractie op de baan merkbaar is, wat een snellere start mogelijk maakt bij het reageren vanaf het lagere deel van de baan.

Nieuw ontwerp Joma 2023
Nieuw ontwerp Joma 2023

Een andere verandering die we op het gebied van design kunnen zien, is de verandering van het klassieke gaas in de leest van de schoen naar het gebruik van een ademend gaas dat de ophoping van vocht en zweten probeert te voorkomen, waardoor frisheid en behoud van comfort tijdens elk feest.

Advies en aanbevelingen

Kortom, de T. Slam FIP 2023 zijn schoenen die opvallen door hun comfort, lichtheid en aanpassingsvermogen aan elk type spel.

Een van de belangrijkste aspecten bij het kiezen van een goede schoen om padel te spelen, is de prestatie die deze kan bieden. En in die zin stelt Joma’s T. Slams niet teleur.

Ze zijn ergonomisch ontworpen, zeer comfortabel en gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor ze een uitstekende optie zijn voor spelers die op zoek zijn naar een geweldige combinatie van comfort en prestatie.

Joma T. Slam FIP 2023
Joma T. Slam FIP 2023

Een van de details die ook indruk op me hebben gemaakt aan deze schoenen, is hun vermogen om zich aan te passen aan elk type spel. Mede dankzij de zool met veel grip . Bovendien biedt het door zijn lichtgewicht constructie een grote bewegingsvrijheid.

Samengevat, de T. Slam FIP 2023 padelschoenen zijn een sterk aanbevolen aankoop voor al die spelers die op zoek zijn naar schoenen waarmee ze op het hoogste niveau kunnen presteren, omdat ze een van de beste waar voor hun geld op de markt bieden.