Padelschoenen NOX AT10 LTD 2023: analyse, mening en test

Ontdek het nieuwe Nox model: de nieuwe limited edition van zijn schoenen ontworpen in samenwerking met Agustín Tapia die je een unieke ervaring op het circuit zal bieden

Als je erover denkt om je padelschoenen te vernieuwen, raden we je deze schoonheid aan die Nox brengt: de nieuwe limited edition AT10 Lux padelschoenen, het officiële schoeisel van Agustín Tapia.

Net als zijn zusters ML10 HEXA en NERBO, maakt de AT10 deel uit van het nieuwe assortiment Nox padelschoenen dat is gemaakt om het risico op blessures te minimaliseren en de prestaties van spelers te optimaliseren .

Review padelschoenen NOX AT10 LTD 2023

Om te beginnen zijn de nieuwe AT10 Lux hoogwaardige schoenen, ideaal voor spelers die dagelijks trainen. Eenmaal gedragen, bieden ze de beste zorg voor uw voeten, aangezien ze zijn getest en gecertificeerd door het INESCOP Footwear Technology Center. Net zoals ze zijn onderschreven door Marta Rueda, podotherapeut en adviseur van vele topsporters.

U kunt de technologieën en details ervan waarderen in onze video met een volledige analyse van deze nieuwe editie.

NOX AT10 LTD 2023 analyse

De nieuwe Agustín Tapia schoenen zijn een van de grote revelaties van het seizoen. We beginnen met te praten over de verschillende technologieën waaruit het bestaat, je kunt zien hoe het interne deel van de schoen is versterkt met het abraxone systeem, om versterking te creëren in de gebieden die het meest worden blootgesteld aan slijtage, waardoor de duurzaamheid wordt vergroot.

Ze zijn ook ontworpen met een hogere drop, dat wil zeggen dat de hiel iets hoger is dan de teen. Dit ontwerp vergemakkelijkt de uitvoering van explosieve bewegingen, waardoor overbelasting van de kuiten en mogelijke spierblessures worden verminderd.

Versteviging aan de voorkant
Versteviging van de Nox AT10 aan de voorkant

Het ontwerp van de Upper is op zijn beurt opnieuw ontworpen met een mesh die de pasvorm verbetert en tegelijkertijd gunstiger transpiratie mogelijk maakt.

Wat de zool betreft, het model bevat het laterale ondersteuningssysteem, een versteviging in het centrale gebied dat voor meer stabiliteit zorgt en zo verdraaiing van de voet voorkomt. Ze genereren ook een zachte voetafdruk zonder impact dankzij de constructie van de plant met EVA rubber en de tussenzool met geïnjecteerd phylon met lage dichtheid.

Zijdelings ondersteuningssysteem op de zool
Zijdelings ondersteuningssysteem op de zool van de AT10 Lux

Als we naar het type zool kijken, zien we dat ze het kleipatroon combineren met een hiel en een rotatieschijf aan de voorkant om bochten te vergemakkelijken. Het gemengde ontwerp van de zool maakt hem zowel geschikt voor gebruik op zandbanen als op de nieuwe WPT banen waar gekruld gras wordt gebruikt.

Nox AT10 Lux LTD 2023 padelschoenen

Nox AT10 Lux LTD 2023 schoenen

AANBIEDING: € 119,95
Adviesprijs: € 140,00

  • Niveau: Gevorderd
  • Spel: Comfort
  • Zolen: Nieuwe Padel

Nox AT10 Lux LTD 2023 padelschoenen

Voordelen en sensaties

  • Het is een exclusief model ontwikkeld voor Agustín Tapia.
  • Schoeisel ontworpen voor demping getest en getest in laboratoria.
  • Het biedt een grote stabiliteit dankzij de Lateral Support technologie.
  • Het druppelontwerp verbetert het starten en voorkomt blessures.
  • Het bevat een ortholite binnenzool die de ophoping van bacteriën helpt voorkomen

De grote voordelen van de AT10 Lux zijn te vinden in het comfort en de geweldige demping, aangezien ze extreem flexibel en licht zijn wanneer ze naar elk type circuit worden gebracht.

De schokdemping en stabiliteitstechnologieën bieden een groot voordeel als het gaat om het nauwkeurig kunnen reageren, iets dat de ontwikkeling mogelijk maakt van spelers die zich dankzij hun goede balans geen zorgen hoeven te maken over enkelverstuikingen of blessures.

Zool Nox AT10 goedgekeurd door Marta Rueda, professionele podotherapeut voor topsporters
Nox AT10 zool goedgekeurd door Marta Rueda, professionele podoloog voor topsporters

Tegelijkertijd is het een zeer dynamisch model omdat het een kortere reactietijd biedt dankzij het gemengde ontwerp van de zool die het visgraat en hielpatroon combineert voor een goede grip, waardoor zijwaartse bewegingen veel gemakkelijker worden, waardoor het een zeer aantrekkelijk model is voor alle mannelijke en vrouwelijke spelers die willen profiteren van het zo vaak op en neer gaan op de baan als ze willen.

Nadelen van de Nox AT10 Lux

Hoewel de AT10 Lux zeer comfortabele schoenen zijn en worden aanbevolen voor iedereen die wil profiteren van hun stabiliteit en demping, is een van de zwakke punten die we hebben gevonden de geringe duurzaamheid die ze kunnen bieden als ze worden blootgesteld aan een langdurig inspanningsregime.

Welnu, wanneer ze worden blootgesteld aan intense regelmaat, bijvoorbeeld meer dan 4 keer per week, merk je een snelle slijtage aan de zool, die is ontworpen om balans en demping te bieden, maar de eigenschappen ervan op de lange termijn veranderen.

Naast hun type gemengde zool zijn ze misschien niet wat spelers zoeken die van plan zijn om alleen op grasvelden te spelen, omdat ze niet zoveel grip hebben als andere modellen.

Opinie en tests op schema

Ergonomisch, weefselvrij ontwerp
Nox AT10 Lux heeft een ergonomisch, niet geweven ontwerp

Om onze review te beëindigen, kunnen we zeggen dat de Nox AT10 na het testen ervan niet alleen zeer lichte schoenen zijn, maar ook voldoen aan de aanpassing aan verschillende soorten games dankzij hun flexibele en ademende constructie.

Het ergonomische ontwerp is een van de grote voordelen ten opzichte van zijn concurrenten, omdat het door het gebruik van technische stof in de hele structuur de elasticiteit van de voet enorm ten goede komt. Net zoals ze een nieuwe versteviging bevatten die de ondersteuning verbetert, is de weerstand merkbaar, wat vertrouwen geeft om sprongen te maken zonder je zorgen te maken over de gevreesde enkelblessures.

Hoog vallend ontwerp
Hoog vallend ontwerp van de Nox AT10 Lux

Binnenin bevat het ook een antibacteriële binnenzool die slechte geuren en vervorming van de schoen zelf helpt voorkomen, daarom beschouwen we het als een van de meest complete modellen van dit seizoen.

Tot zover onze recensie over de nieuwe limited edition Nox AT10 lux padelschoenen, een schoen die de fantastische eigenschappen behoudt waaraan het merk ons gewend is in een spectaculair ontwerp in zwart en brons.