Bullpadel padeltas BPP-24015 Tour koningsblauw 2024
  • Bullpadel padeltas BPP-24015 Tour koningsblauw 2024
  • Bullpadel padeltas BPP-24015 Tour koningsblauw 2024

Bullpadel padeltas BPP-24015 Tour koningsblauw 2024

PVP: € 40,00
€ 34,96
-13% Bullpadel
Bullpadel BPP-24015 Tour koningsblauw | Ontdek de Padeltas Bullpadel BPP-24015 Tour koningsblauw 2024, met een licht ontwerp, gemiddelde capaciteit en ruimte voor twee rackets. Ideaal voor dynamische spelers. Rust je uit met stijl!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 6 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Bullpadel racketbag BPP-24015 Tour koningsblauw 2024

Ontdek de Padeltas Bullpadel BPP-24015 Tour koningsblauw 2024, je ideale partner bij elke padelwedstrijd. Met zijn lichte ontwerp en gemiddelde capaciteit biedt deze padeltas het comfort en de efficiëntie die je nodig hebt om je uitrusting stijlvol te dragen. Het ruime hoofdvak, samen met de exclusieve padding voor twee rackets en een zijvak, maakt deze padeltas een perfecte keuze voor dynamische spelers.

Gemaakt van hoogwaardig 600D polyester, de Tour Padeltas is ontworpen om de eisen van de sport te weerstaan, terwijl je rackets en accessoires veilig en georganiseerd blijven. De combinatie van functionaliteit en ontwerp in een levendig koningsblauw stelt je in staat om zowel op als buiten de baan op te vallen.

Kenmerken Padeltas Bullpadel BPP-24015 Tour koningsblauw

  • Gemiddelde capaciteit, ideaal voor het vervoeren van al je padeluitrusting.
  • Ruim hoofdvak met extra gevoerde ruimte voor twee rackets.
  • Zijvak voor persoonlijke accessoires, houdt alles binnen handbereik.
  • Gemaakt van 600D polyester voor maximale duurzaamheid.
  • Afmetingen: 56x29x28 cm, perfect voor spelers die praktisch gemak en stijl zoeken.
  • Onderdeel van de Bullpadel 2024 collectie.

Voor wie is het bedoeld? Deze padeltas is ideaal voor padelspelers van elk niveau die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle oplossing voor het vervoeren van hun uitrusting. Het ontwerp en de capaciteit zijn geschikt voor zowel vriendschappelijke wedstrijden als serieuze competities.

Waarom zal het je bevallen? Omdat het perfect functionaliteit met een aantrekkelijk ontwerp combineert. De kwaliteit van de materialen garandeert duurzaamheid, terwijl de specifieke kenmerken aan al je behoeften op de padelbaan voldoen.

Ontdek meer over het merk Bullpadel Bullpadel staat synoniem voor innovatie en kwaliteit in de wereld van padel. Met jarenlange ervaring in het creëren van hoogwaardige uitrusting, blijft Bullpadel de markt leiden met producten die het verschil maken.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten