Bullpadel polsbandjes BPMU2405 zwavelgeel wit
  • Bullpadel polsbandjes BPMU2405 zwavelgeel wit

Bullpadel polsbandjes BPMU2405 zwavelgeel wit

PVP: € 12,00
€ 9,95
-18% Bullpadel
Bullpadel BPMU2405 zwavelgeel wit |
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Polsbandjes padel Bullpadel BPMU-243 zwavelgeel wit

De polsbandjes Bullpadel BPMU-243 voor dames in zwavelgeel en wit zijn de nieuwste toevoeging aan onze damescollectie voor padel, en bieden een unieke combinatie van functionaliteit en design afgestemd op de behoeften van de vrouwelijke sporter. Ontworpen om perfect te passen bij de kleinere maat van de vrouwelijke pols, zijn deze polsbanden een onmisbaar accessoire voor speelsters die zweet willen beheersen met een vleugje stijl.

Gemaakt van een zorgvuldig geselecteerde mix van katoen en polyester, absorberen deze polsbanden niet alleen effectief zweet, maar voegen ze ook een levendig element toe aan je sportoutfit dankzij hun zwavelgele esthetiek gecombineerd met wit. Dit kleurrijke ontwerp trekt niet alleen de aandacht, maar geeft ook energie aan je spel.

Kenmerken van de polsbandjes Bullpadel BPMU-243 voor dames in zwavelgeel en wit

  • Specifiek ontwerp voor de maat van de vrouwelijke pols, wat zorgt voor een comfortabele en veilige pasvorm.
  • Combinatie van katoen en polyester voor superieure absorptie en uitzonderlijke duurzaamheid.
  • Levendige kleuren van zwavelgeel met details in wit, waardoor een onderscheidende touch aan je sportuitrusting wordt toegevoegd.
  • Zachte badstofstof, ideaal voor een comfortabel gevoel tijdens lange wedstrijden.
  • Lichte constructie die warmte vasthoudt in de gewrichten zonder extra gewicht toe te voegen.
  • Onderdeel van de elegante reeks accessoires voor dames van Bullpadel 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Deze polsbanden zijn ontworpen voor padelspeelsters die zowel functionaliteit als stijl belangrijk vinden in hun uitrusting. Ideaal voor degenen die willen opvallen op de baan met een praktisch en trendy accessoire.

Waarom ga je het leuk vinden?

De combinatie van zwavelgeel en wit is niet alleen opvallend, maar symboliseert ook energie en zuiverheid, wat je moraal en concentratie op het spel verhoogt. Het comfort en de effectiviteit van deze polsbanden stellen je in staat om je te concentreren op je prestaties zonder afleidingen.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel staat bekend om zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit, en blijft het merk bij uitstek voor sporters die op zoek zijn naar het beste in padeluitrusting. Elk product, speciaal ontworpen voor de vrouwelijke sporter, weerspiegelt deze toewijding om aan en zelfs te overtreffen wat betreft prestaties en stijl.

De productlijn voor padel van Bullpadel is een duidelijk voorbeeld van hoe het merk de specifieke behoeften van de speelsters begrijpt en aanpakt, door technologie en design te combineren om je ervaring op de baan te verbeteren.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2024
Onze beste producten