Bullpadel Sky Power 2024
  • Bullpadel Sky Power 2024
  • Bullpadel Sky Power 2024

Bullpadel Sky Power 2024

PVP: € 200,00
€ 54,95
-73% Bullpadel
Bullpadel Sky Power 26837-P | Maximaliseer je spel met Bullpadel Sky Power 2024: kracht en controle in een padel racket ontworpen voor winnaars. Verhoog nu je niveau op de baan!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 6 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Sky Power padelracket

De Bullpadel Sky Power 2024 markeert het begin van een nieuw tijdperk voor spelers van gemiddeld niveau, biedt een perfecte balans tussen kracht en controle. Dit padel racket is ontworpen voor diegenen die hun krachtige slagen, inclusief smashes en volleys, naar een hoger niveau willen tillen.

Dankzij de innovatieve samenstelling van glasvezel en speciaal koolstof, samen met zijn diamantvorm en hoge balans, presenteert de Sky Power zich als een onmisbaar gereedschap op de baan, en biedt een krachtig spel zonder comfort te offeren.

Kenmerken Bullpadel Sky Power 2024 padel racket

  • Carbon Tube technologie voor uitzonderlijke weerstand en duurzaamheid.
  • Curvedge technologie voor een brede sweet spot en superieure balcontrole.
  • Hoge balans bevordert kracht en stabiliteit bij elke slag.
  • Optimaal gewicht van 360-370 g voor perfecte inertie en hanteerbaarheid.
  • Combinatie van glasvezel en EVA Soft voor comfort en een betere baluitgang.
  • Onderdeel van de Bullpadel rackets collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor spelers van gemiddeld niveau op zoek naar kracht en hanteerbaarheid. De Bullpadel Sky Power 2024 is perfect voor degenen die hun aanvallende spel willen verbeteren, en biedt uitzonderlijke reactievermogen en het vermogen om de bal gemakkelijk uit te slaan.

Waarom zal je het geweldig vinden?

Je zult verliefd worden op de Sky Power 2024 vanwege zijn vermogen om explosieve kracht te combineren met ongeëvenaarde hanteerbaarheid. Het ontwerp en de technologieën zullen je toelaten om op te vallen op de baan, niet alleen je spel verbeterend, maar ook je vertrouwen.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel heeft zich gevestigd als een van de meest innovatieve en betrouwbare merken in de wereld van padel. Sinds de oprichting is het voorop gelopen in ontwerp en technologie, toegewijd aan continue verbetering van haar producten.

Met een speler-gecentreerde filosofie biedt Bullpadel rackets die voldoen aan de behoeften van alle niveaus, van beginners tot professionals, en verzekert een kwaliteit en prestatie die het merk een referentie in de sport hebben gemaakt.

Features Peil: Initiatie Toneelstuk: Stroom Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten