Protector bullpadel Negro 2015
  • Protector bullpadel Negro 2015

Zwart Schild 2015

PVP: € 7,95
€ 6,95
-13% Bullpadel
Koop de blister met 3 Bullpadel zwarte padelbeschermers, de beste manier om je padel racket te beschermen tegen stoten en krassen en om het in goede staat te houden

Zwart Schild 2015

padelbeschermer Bullpadel zwart , ideaal voor elk padel racket, de breedte is smaller zodat deze perfect in het frame past.
Bescherm uw racket tegen onbedoelde stoten tegen de muur of glas met deze fantastische zwarte beschermer die het ontwerp van het padel racket nauwelijks zal verminderen en tegelijkertijd de duur ervan zal verlengen.

Voor wie is het? Voor alle mensen die deze sport beoefenen en die hun racket willen beschermen tegen ongewenste slagen en daardoor de levensduur willen verlengen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een zeer discrete padelaccessoire is, zwart van kleur die bij elk racket past. Bovendien wordt het geleverd in een blisterverpakking van 3 stuks, zodat u reservebeschermers heeft.

Goed dat je dat weet...

  • De Bullpadel Portector is zwart.
  • Matzwarte kleur om het ontwerp van het racket te verbeteren.
  • beschermend packs bevatten 3 eenheden.
  • Het hecht aan elke padel racket op de markt.
  • Verandert de balans en prestaties van uw racket niet.
  • Verzameling accessoires om padel te spelen Bullpadel.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Word lid van het BullPaddel-team, een van de meest prestigieuze merken op de markt. Zijn constante werk heeft hem in staat gesteld een nieuwe collectie padel rackets uit te brengen die is aangepast aan alle soorten publiek en speelstijlen.

Bovendien vervolledigt het zijn catalogus met schoenen, kleding, tassen en accessoires om u uit te rusten als een kampioen. Spelers van het formaat van Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Cata Tenorio of Victoria Iglesias vertegenwoordigen het bedrijf op alle banen.

Features Jaar: 2015
Onze beste producten