Protector Bullpadel Custom Weight Negro 2019
  • Protector Bullpadel Custom Weight Negro 2019

Beschermer Aangepast Gewicht Negro 2019

PVP: € 13,00
€ 11,95
-9% Bullpadel
Koop de custom weight beschermends in het zwart van Bullpadel, de gewichten die je aan het frame van je racket kan verankeren om zo de balans te kunnen aanpassen
Schrijf een beoordeling

Beschermer Aangepast Gewicht Negro 2019

We hebben de nieuwste technologie al volledig toegepast op Bullpadel-rackets. Koop de custom gewichtsbeschermers in het zwart , een pakket van drie aluminium plakplaten van elk 3 gram waarmee je alle Pro-serie Bullpadel-rackets kunt personaliseren (behalve de dames-, K4- en Wing-modellen). Je kunt het op het frame plaatsen, afhankelijk van of je meer controle of kracht nodig hebt in je opnamen.

Producteigenschappen

  • Revolutionair technologisch systeem van het bedrijf.
  • Koop ze in verpakkingen van 3 stuks.
  • Volledig zwarte afwerking, zeer discreet.
  • Pas de balans van je racket aan.
  • Gemaakt van ultrabestendig aluminium en met een gewicht van 3 gram per stuk.
  • Catalogus met accessoires voor BullPadel-spelers.

Voor wie is het? Voor alle spelers die een racket van het merk hebben gekocht en het aangepaste gewichtssysteem in het frame hebben om de balans van het racket te kunnen corrigeren en aan te passen aan hun behoeften.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de nieuwste baanbrekende technologieën van het bedrijf is. Nooit eerder was het zo eenvoudig om het gewicht van uw padel racket te veranderen en naar uw wens te modelleren. Breng uw volledige sappotentieel naar boven met Black beschermends.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met BullPaddel, een van de meest modieuze bedrijven onder de spelers. Zijn dagelijkse werk heeft hem in staat gesteld een complete collectie te creëren met producten variërend van padel rackets, padelschoenen , kits tot paletteeros. Ontdek zijn nieuwe collectie, we zijn ervan overtuigd dat je je beste gamepartner zult vinden. Daarnaast heeft het Argentijnse bedrijf de steun van top tien spelers als Paquito Navarro, Maxi Sánchez en Victoria Iglesias.

Features Jaar: 2019
Onze beste producten