Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Carro Presurizador Pascal Box Profesional
  • Carro Presurizador Pascal Box Profesional
  • Carro Presurizador Pascal Box Profesional

Pascal Box Professionele Drukvat Trolley

PVP: € 1.120,00
€ 999,95
-11% Bullpadel
Pascal Box oplader voor padel- en tennisballen | Koop deze oplader om de druk van padel- en tennisballen te herstellen, een kar om de ballen onder druk te zetten en altijd de perfecte boot te hebben

Pascal Box Pellets Drukvatwagen

Wil je altijd in perfecte staat met de ballen spelen, koop dan de professionele drukkar Pascal Box. Het is een padelkar met een capaciteit van 72 ballen en met een kleine elektrische oplader om de druk van de ballen dag na dag te herstellen.

Het wordt gebruikt voor zowel padel- als tennisballen en kan worden gebruikt door elke padelser, monitor of club. Dankzij het ontwerp kun je hem op verschillende hoogtes instellen en bovendien comfortabel vervoeren dankzij de wielen. Het bevat ook een ondersteuning voor kogelbuizen.

Pascal Box verstelbare trolley, kenmerken

  • Met de Pascal Box-pressurizer zullen de ballen altijd perfect stuiteren.
  • Het heeft een capaciteit voor 72 ballen.
  • Je kunt de kar in hoogte verstellen en comfortabel verplaatsen.
  • Inclusief een kleine elektrische compressor.
  • Steunen voor kogelbuizen.
  • Je kunt het gebruiken op zowel padel- als tennisballen.

Voor wie is het? Ontworpen voor padelclubs of instructeurs maar ook voor de speler die een goede druk en de ballen in perfecte staat wil houden, want met de pascal box heb je altijd de perfecte prestatie op de ballen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u de levensduur van de ballen verlengt, kunt u ze herladen wanneer ze druk verliezen. Zo hoef je ze minder vaak te laden en bespaar je geld doordat je minder vaak blikjes of dozen ballen hoeft te kopen.

Lees meer over de PASCAL BOX

Als je een padelprofessional bent, dat wil zeggen als club of monitor, weet je hoe belangrijk het is om altijd met de ballen in perfecte staat en met de optimale druk te spelen. De kar voor professionals is ontwikkeld om de druk te laden en altijd een perfecte boot te hebben.

Ontdek wat deze overdrukker voor jou kan doen en train altijd op het beste niveau. Het is geldig voor zowel tennis- als padelballen en afhankelijk van de omgevingstemperatuur of de ondergrond waarop je speelt, kun je beslissen welke druk je wilt.

Onze beste producten