Camiseta Tirantes Bullpadel Puqui Albaricoque
  • Camiseta Tirantes Bullpadel Puqui Albaricoque
  • Camiseta Tirantes Bullpadel Puqui Albaricoque

T-shirt Bretels Bullpadel Puqui Abrikoos

PVP: € 33,06
€ 22,27
-33% Bullpadel
Een van de beste padelshirts voor dames omdat het elastische en ademende vezels bevat en een zeer origineel Bullpadel-ontwerp.

T-shirt Bretels Bullpadel Puqui Abrikoos

Kies de beste kits uit de nieuwe Bullpadel-kledingcollectie voor dames 2021. Ontdek het padet Puqui-t-shirt in abrikoos, een kledingstuk gemaakt met de beste stoffen en technologieën van het bedrijf om je het comfort en de vrijheid te geven die je nodig hebt.

Het bevat dus de drynamic-stof, vezels die niet doorweekt raken en snel drogen, zodat ze je droog houden. Het is ook erg licht en zacht om aan te raken. Bovendien zijn alle naden aan de binnenkant plat ontworpen, wat geen jeuk of schuren op je huid veroorzaakt.

Top Bullpadel Puqui Abrikoos, kenmerken

  • De Bullpadel Puqui Apricot bevat 80% polyamide en 20% lycra.
  • Gecontroleerd zweten met drylum-technologie.
  • Abrikooskleurig design met een V-hals en een racerback.
  • Het geeft je de pasvorm en het comfort die je nodig hebt tijdens het spel.
  • Verliest geen eigenschappen bij gebruik en wassen.
  • Nieuwe textielcollectie voor dames Bullpadel 2021.

Voor wie is het? Naar onze mening is het een ideale bullpadeltop voor vrouwen die regelmatig spelen en die een technisch shirt nodig hebben dat extreem comfortabel is en ook na verloop van tijd geen eigenschappen verliest.

Waarom zal je het leuk vinden? Als je het eenmaal hebt aangetrokken, wil je geen ander shirt meer, want de Puqui biedt een onovertroffen gevoel van comfort en een geweldig design. Met zijn kleurrijke abrikozendessin zul je in het middelpunt van de belangstelling staan.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees.

Het bedrijf heeft de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar of Cata Tenorio, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van het merk. Wacht niet langer en stap over op bullpadel, je zult niet teleurgesteld zijn!

Features Speler: Vrouw Jaar: 2021
Onze beste producten