Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Hack 03
  • Bullpadel Hack 03
  • Bullpadel Hack 03

Bullpadel Hack 03 2022

PVP: € 325,00
€ 196,50
-40% Bullpadel
Padelpadel Bullpadel Hack 03 | Nieuwe editie van Paquito Navarro's racket, een krachtig model dat terugkeert met nieuwe technologieën en een hartontwerp voor superieure prestaties
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Bullpadel Hack 03 Paquito Navarro

Geniet als eerste van de kracht van het Hack 03 padel racket, een noviteit uit de nieuwe Bullpadel 2022- collectie. Nog een jaar wordt het Paquito Navarro's racket en keert terug met een nieuw Adaptia-hartontwerp dat de hanteerbaarheid en stabiliteit verbetert. Net als zijn voorganger heeft hij een hybride formaat om een goede sweetspot te behouden en een hoge balans voor meer kracht.

Voor de vervaardiging ervan is in de hele structuur koolstof van de nieuwste generatie gebruikt. De buis is versterkt met zenuwtechnologie en bevat een aangepaste gewichtsbeschermer om de balans te wijzigen. De kern is gemaakt van multi-eva rubber, dus het zorgt voor een zeer goede output en punch in de buurt van het net. Om het af te maken bevat het hesacore, zodat de grip veel comfortabeler is.

Bullpadel Hack 03 zilver van Paquito Navarro, kenmerken:

  • Nieuwe Adaptia-technologie van de Bullpadel Hack 03 die de prestaties verhoogt.
  • Het bevat de hesacore uit de fabriek, die een veel comfortabelere grip genereert.
  • 2-density multi-eva rubber voor uitzonderlijke aanraking.
  • Overmaats diamantformaat met hoge balans, zijnde een power padel racket.
  • Carbon buisvormig en tricarbon oppervlak, verbetering van de weerstand.
  • Aluminium beschermer met aangepast gewichtssysteem op de vuist waarmee u de balans kunt aanpassen.
  • De hele omtrek is versterkt met zenuwkanalen.
  • Comfortabeler slaan dankzij het vibradrive-systeem dat trillingen vermindert.
  • Verkrijgbaar in de geavanceerde racketcatalogus van Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Het is gericht op professionele of gevorderde spelers met een meer offensief spel, dat wil zeggen, die de bal graag hard slaan en een krachtig racket nodig hebben dat ook de controle niet verwaarloost.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de beste Bullpadel-rackets is, het nieuwe wapen van Paquito Navarro dat terugkeert met nieuwe technologieën en design. Dit seizoen presenteert het een carbon ontwerp met een zilveren logo en oranje details, spectaculair!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea,

Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten