Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Hack 03 CTR
  • Bullpadel Hack 03 CTR
  • Bullpadel Hack 03 CTR

Bullpadel Hack 03 CTR 2022

PVP: € 325,00
€ 324,95
-1% Bullpadel
padel racket de padel Bullpadel Hack 03 CTR 2022 | Precisie en controle met dit hoogwaardige Bullpadel-racket, het model van Paquito Navarro aangepast aan de behoeften van technische spelers
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Bullpadel Hack 03 Paquito Navarro Control

Geniet van het spelen vanaf de achterkant van het veld met het nieuwe Hack 03 CTR padel racket, een van de beste controlerackets die je kunt krijgen in de Bullpadel 2022-collectie. Het heeft een rond formaat met ingesloten balans, maar dankzij het aangepaste gewichtssysteem dat je kunt aanpassen zijn gewicht aan uw behoeften. Bovendien presenteert het dit seizoen Adaptia-technologie, een systeem dat zijn prestaties verhoogt.

Voor de vervaardiging is koolstof gebruikt in het frame en de zenuwkanalen voor meer sterkte en stijfheid. Op het oppervlak is Tricarbon-technologie gebruikt, wat het een droger gevoel geeft en de weerstand verhoogt. De kern heeft multieva-rubber, een soort schuim met dubbele dichtheid voor een uitzonderlijke aanraking en je kunt ook genieten van een comfortabelere grip met de hesacore.

Bullpadel Hack 03 Blue Control, kenmerken:

  • De Bullpadel Hack 03 CTR heeft een ronde vorm en een lage balans.
  • Aanpassing van het racket van Paquito Navarro voor de meest technische spelers.
  • Comfortabele en blessurevrije grip dankzij de hesacore van de vuist.
  • Binnenrubber met 2 dichtheden, de buitenlaag is harder en de binnenlaag is witter.
  • Volledig carbon, met Tricarbon technologie in de vliegtuigen.
  • Je kunt de balans aanpassen met het aangepaste gewichtssysteem in het frame en de grip.
  • Nieuwe Adaptia-technologie in het hartgebied die de prestaties verbetert.
  • Verminder trillingen en vermijd elleboogongemakken met het vibradrive-systeem.
  • Inbegrepen in de serie High Competition Bullpadel 2022 rackets.

Voor wie is het? Het is ideaal voor gevorderde of professionele spelers die een technisch spel hebben, omdat het een controleracket is waarmee je de bal gemakkelijk kunt plaatsen en het punt van achteren kunt voorbereiden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de beste controlerackets is die je kunt vinden, boordevol innovatieve technologieën die ervoor zorgen dat je op je beste niveau presteert. Ook dit seizoen presenteert een nieuw ontwerp in zichtbare carbon en blauwe tinten van de coolste!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten