Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Vertex 03 CTR 2022
  • Bullpadel Vertex 03 CTR 2022
  • Bullpadel Vertex 03 CTR 2022

Bullpadel Vertex 03 CTR 2022

PVP: € 325,00
€ 324,95
-1% Bullpadel
Pall de padel Bullpadel Vertex 03 CTR 2022 | Geniet van het plaatsen van de bal met dit hoogwaardige padel racket van Bullpadel, gemaakt met de beste technologieën en materialen voor technische spelers
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Bullpadel Vertex 03 Oranje Controle

Geniet met volle teugen van elk spel met de nieuwe collectie producten van Bullpadel 2022. Daarin vind je het Vertex 03 CTR padel racket uit de Pro Line-serie. Het heeft een rond formaat met een ingehouden balans, dus de sweet spot is erg breed en we zullen genieten van meer controle in ons spel. Bovendien verbetert de Air Channel-technologie de aerodynamica.

Er is koolstof gebruikt in buizen met 12k xtend-vezels op het oppervlak, wat zorgt voor een hardere aanraking en dus een goede stoot. De multieva-kern genereert een zeer comfortabele aanraking en dankzij het vibradrive-systeem samen met de hesacore is de grip zeer comfortabel. Om het af te maken, bevat het ruwheid en een gewichtssysteem om het aan te passen.

Bullpadel Vertex 03 Oranje Controle, kenmerken:

  • Rond formaat met uitgebalanceerde inhoud van de nieuwe Bullpadel Vertex 03 CTR 2022.
  • Je kunt urenlang spelen zonder ongemak dankzij de vibra drive-technologie.
  • Fantastisch gevoel met het rubber met dubbele dichtheid aan de binnenkant.
  • padel racket met een brede sweet spot die je fouten vergeeft.
  • Carbon buis met zenuwkanalen en Xtend Carbon 12k vezels om de weerstand te verhogen.
  • Inclusief dop en aluminium beschermer met gewichtsysteem.
  • Zandachtige topspin-ruwheid om de bal meer spin te geven.
  • Nieuw Air Channel-hartontwerp voor superieure prestaties.
  • Het behoort tot de geavanceerde serie Bullpadel 2022 controlerackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het de perfecte bondgenoot voor gevorderde atleten die controle verkiezen boven kracht, omdat je dankzij de brede sweet spot en speelbaarheid de bal gemakkelijk kunt plaatsen.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een controleracket is, schiet het niet tekort in kracht, dus in de buurt van het net kun je krachtige schoten uitvoeren om het punt te winnen. Wat het nieuwe ontwerp betreft, keert het terug met een combinatie van zichtbaar koolstof, oranje en groen waar we erg van houden.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea,

Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten