Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Vertex 03 W 2022
  • Bullpadel Vertex 03 W 2022
  • Bullpadel Vertex 03 W 2022

Bullpadel Vertex 03 W 2022

PVP: € 225,00
€ 224,95
-1% Bullpadel
Pall de padel Bullpadel Vertex 03 W 2022 | Een van de meest complete rackets voor dames, ontworpen met de beste Bullpadel-technologieën en design voor zijn sterspeler Delfi Brea
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Bullpadel Vertex 03 W van Delfi Brea

Haal meer uit het aanvalsspel met het nieuwe Vertex 03 W oranje en turquoise padel racket, een model dat beschikbaar is in de geavanceerde serie Bullpadel-padel rackets voor dames 2022. Het is een krachtig padel racket voor dames, omdat het een diamantformaat heeft en iets hoog balans. Ook dit seizoen de zwaaiende Delfi Brea.

Dankzij de gebruikte materialen genereert het zeer goede sensaties bij het slaan. Hiervoor is Fibrix-technologie gebruikt die koolstof- en glasweefsel aan het oppervlak combineert met multi-eva-rubber aan de binnenkant. Het framegebied is van carbon en is versterkt met zenuwkanalen. Het heeft ook ruwheid en een Air Channel-systeem.

Bullpadel Vertex 03 vrouw oranje en turquoise, kenmerken:

  • Air Channel-ontwerp in het hart van de Bullpadel Vertex 03 W voor meer beheersbaarheid.
  • Versterkte structuur met zenuw- en koolstofkanalen voor meer sterkte.
  • Spectaculaire aanraking met het rubber met dubbele dichtheid aan de binnenkant.
  • padel racket voor vrouwen van snelle aanpassing dankzij de combinatie van glasvezel en koolstof in de vliegtuigen.
  • Ontworpen voor Delfi Brea, in diamantformaat en licht hoge balans.
  • Brede sweetspot om de meest excentrische ballen terug te sturen.
  • Ruwe zandachtige afwerking die de effecten aanzienlijk verbetert.
  • Vermindert trillingen tot een minimum dankzij het vibradrive systeem.
  • Een van de nieuwe Bullpadel rackets voor dames 2022.

Voor wie is het? Geschikt voor vrouwen die professioneel of op een gevorderd niveau spelen die extra kracht aan het net nodig hebben, want het is een krachtig padel racket vanwege zijn vorm en balans, maar het verwaarloost ook controle en comfort niet.

Waarom zal je het leuk vinden? Want het is de nieuwe padel racket van Delfi Brea, een van de beste spelers in de WPT. Dit seizoen keert de Vertex voor dames terug met een nieuw zichtbaar carbonontwerp, met een oranje en turquoise logo en de handtekening van de speler.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea,

Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Tacto Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Onze beste producten