Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Flow 2022
  • Bullpadel Flow 2022
  • Bullpadel Flow 2022

Bullpadel Flow 2022

PVP: € 225,00
€ 224,95
-1% Bullpadel
padel racket de padel Bullpadel Flow 2022 | Nieuwste editie van Alejandra Salazar's racket, een veelzijdig racket dat de beste prestaties biedt in elke actie, evenals een brutaal Bullpadel-ontwerp
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Bullpadel Flow door Alejandra Salazar

Kies je beste bondgenoot op het veld dankzij de nieuwe collectie Bullpadel-padel rackets voor dames 2022. Ontdek de nieuwe editie van het Flow oranje en turquoise padel racket, het model waarmee Alejandra Salazar concurreert. Het biedt een geweldige balans tussen kracht en controle, omdat het is ontworpen in een traanvorm en medium balans.

Omdat het een hoogwaardig padel racket is, bevat het de beste technologieën van het bedrijf. De tubular is gemaakt van carbon en de slagvlakken hebben een fibrix systeem, waardoor het makkelijker is om mee te spelen. De kern is multi-eva, een rubber met 2 dichtheid voor een spectaculaire aanraking. Het is ook licht van gewicht en bevat ruwheid op het oppervlak om de effecten te versterken.

Bullpadel Flow oranje en turquoise, kenmerken:

  • De Bullpadel Flow 2022 is lichtgewicht en snel aan te passen.
  • padel racket voor veelzijdige vrouwen, met scheurformaat en medium balans.
  • Nieuw wapen van Alejandra Salazar, een van de beste spelers in de WPT.
  • Grote weerstand dankzij de koolstofbuis- en omtrekversterkingen.
  • De multieva-kern zorgt voor onverslaanbare sensaties bij het slaan.
  • Meer elastisch gevoel door de Fibrix constructie van het oppervlak.
  • Ruwe 3D-korrelafwerking om de ballen meer spin te geven.
  • Het genereert nauwelijks trillingen dankzij de vibradrive-technologie.
  • Een van de nieuwe Bullpadel 2022 rackets voor dames.

Voor wie is het? We raden het aan veeleisende atleten aan, die intensief strijden en een uitgebalanceerd racket nodig hebben om hun beste foto's te kunnen maken vanaf elk deel van het veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je in het middelpunt van de belangstelling staat dankzij de afwerking in turquoise, oranje en granaattinten met de handtekening van Alejandra Salazar. Daarnaast is hij dankzij het lagere gewicht zeer handzaam, waardoor je elke bal snel terug kunt slaan.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea,

Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten