Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Ionic CTR
  • Bullpadel Ionic CTR
  • Bullpadel Ionic CTR

Bullpadel Ionic CTR 2022

PVP: € 199,99
€ 124,95
-38% Bullpadel
Ballpadel Ionische CTR | Plaats de bal met precisie met dit Bullpadel herenracket, een handzaam model met een brede sweet spot die al onze fouten vergeeft
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Bullpadel Ionic CTR Zwart

Markeer de wedstrijdtijden met het nieuwe zwarte Ionic CTR padel racket, het meest technische van de nieuwe Bullpadel 2022 avantline padel racketserie . Het heeft dus een ronder formaat en een betere balans dicht bij de hand, wat de sweet spot verbreedt en meer controle biedt, zelfs bij off-center slagen.

Voor extra sterkte is koolstof gebruikt samen met streinforce-technologie in de buis. De vliegtuigen zijn gemaakt met glaphite, dat wil zeggen glasvezel en koolstof, dus de speelbaarheid is verbeterd. Het heeft ook een multi-eva kern en ruwheid voor een groter effect op de bal.

Bullpadel Ionic Control zwart, kenmerken:

  • Ronder formaat en balans in de buurt van de vuist voor meer speelbaarheid van de Bullpadel Ionic CTR.
  • 2-density multi-eva core voor een goede balans tussen output en power.
  • spanforce-systeem samen met carbon in het frame voor meer weerstand.
  • Gebruik glaphite op het oppervlak in de vlakken voor een betere aanpassing.
  • Afgewerkt met ruwheid die het mogelijk maakt om de effecten te verbeteren.
  • Meer stabiliteit bij het scoren dankzij het hart met dubbele brug.
  • Controleblad dat ons zal helpen geforceerde fouten te verminderen.
  • Een van de nieuwe padel rackets van Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor technische spelers, met een hoog of gemiddeld spelniveau die op zoek zijn naar meer controle in hun spel om het punt van achteren voor te bereiden en de overgang naar de aanval te starten.

Waarom zal je het leuk vinden? Want u geniet niet alleen van uitstekende prestaties, maar ook van een geweldig design. De Ionic Control heeft een zwarte afwerking, een zilveren logo plus oranje accenten voor de meest verfijnde look!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Onze beste producten