Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel K2 Power 2022
  • Bullpadel K2 Power 2022
  • Bullpadel K2 Power 2022

Bullpadel K2 Power 2022

PVP: € 90,00
€ 54,97
-39% Bullpadel
Pall de padel Bullpadel K2 Power 2022 | Geef meer kracht aan je slagen met dit intermediate racket van Bullpadel, een krachtig model gemaakt van flexibele materialen om de speelbaarheid niet te verliezen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Bullpadel K2 Power Oranje en Grijs

We analyseren het nieuws dat Bullpadel 2022 voor alle spelers presenteert. Ontdek het nieuwe oranje K2 power padel racket met grijs logo, een model uit de intermediate-serie dat opvalt door zijn punch omdat het een diamantformaat en een hoge balans heeft, dus het gaat heel goed aan de top.

Aan de andere kant genereert het een zeer comfortabel gevoel omdat er glasvezel is gebruikt op de gezichten, een meer elastisch materiaal. Het framegebied is van carbon en versterkt met het spankrachtsysteem. Om af te werken is er eva zacht rubber in verwerkt voor een zachtere aanraking en om eventuele trillingen te verminderen.

Bullpadel k2 power oranje en grijs, kenmerken:

  • Semi soft touch van de Bullpadel K2 Power 2022 met het eva zachte rubber van de kern.
  • Het is een powerpadel racket vanwege het diamantformaat en de hoge balans.
  • Bevat carbon in het frame voor meer weerstand.
  • Glasvezeloppervlak dat een geweldige speelbaarheid biedt.
  • spanningsversterkingssysteem voor een stevigere structuur.
  • Voorkom krassen of wrijving dankzij de transparante beschermer.
  • Verkrijgbaar in de performance serie van Bullpadel 2022 rackets.

Voor wie is het? Voor spelers van gemiddeld niveau die graag dicht bij het net spelen en een krachtig racket nodig hebben om het punt te winnen, maar het comfort niet verwaarlozen, omdat de k2 power dankzij de materialen een semi-zachte aanslag heeft.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een krachtig padel racket is, biedt het een snelle aanpassing omdat de materialen elastisch zijn en het geen technisch padel racket is. We zijn ook dol op het nieuwe ontwerp in oranje tinten met een grijs logo.Je zult het middelpunt van de aandacht zijn!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Diamant Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten