Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BP10 Evo 2022
  • Bullpadel BP10 Evo 2022
  • Bullpadel BP10 Evo 2022

Bullpadel BP10 Evo 2022

PVP: € 105,00
€ 69,95
-34% Bullpadel
Valkussen Bullpadel BP10 Evo 2022 | Bepaal je speelstijl met dit veelzijdige racket van Bullpadel, een model uit de medium serie dat erg populair is vanwege zijn eigenschappen, prijs en nieuw design
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Bullpadel BP10 Evo Zwart en Groen

Rust jezelf uit met de nieuwe collectie Bullpadel 2022-rackets , we verzekeren je dat je dit seizoen je beste bondgenoot op de baan zult vinden. Ontdek de nieuwe editie van het BP10 EVO zwarte en groene padel racket, een uitgebalanceerd model dankzij de traanvorm en medium balans, zodat het zich aanpast aan elke speelstijl.

Dankzij het oppervlak van glasvezel en EVA-rubber aan de binnenkant, genereert het zeer goede sensaties bij het slaan, zodat u zult genieten van een semi-zachte aanraking zonder trillingen. In het frame is koolstof gebruikt, wat de omtrek versterkt met STReinforce-technologie en het hartgebied voor een stevigere structuur.

Bullpadel BP10 EVO zwart en groen, kenmerken:

  • Met de bullpadel BP10 EVO 2022 geniet je zowel van kracht als controle.
  • Je kunt urenlang spelen zonder ongemak dankzij de semi-zachte aanraking.
  • Eva zachte rubberen kern voor een goede baloutput.
  • Veelzijdige padel racket, met overmaatse mal en gecentreerde balans.
  • Carbon frame constructie en glasvezel oppervlak.
  • Transparante beschermer die voorkomt dat het racket beschadigd raakt door stoten.
  • Bridge ontworpen met het DoubleBridge-systeem dat de stabiliteit verbetert.
  • Een van de nieuwigheden van de prestatiereeks Bullpadel 2022-padel rackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor de mid-level speler die wil verbeteren en een sprong in kwaliteit wil maken door een uitgebalanceerd padel racket te kopen, met een semi-zachte en beheersbare touch die helpt bij het definiëren van hun speelstijl.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de beste Bullpadel-materialen samenbrengt voor een betaalbare prijs en dit seizoen terugkeert met een spectaculair ontwerp. Je zult dol zijn op de combinatie van zwart, grijs logo en neongroene details!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten