Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Vertex 03 W JR 2022
  • Bullpadel Vertex 03 W JR 2022
  • Bullpadel Vertex 03 W JR 2022

Bullpadel Vertex 03 W JR 2022

PVP: € 75,00
€ 74,95
-1% Bullpadel
padel racket Bullpadel Vertex 03 W JR 2022 | Fantastische sensaties op het veld met dit racket voor meisjes van Bullpadel, het Delfi Brea-model met een lichter gewicht en een kleiner profiel en vuist

padel racket voor meisje Bullpadel Vertex 03 Woman

We verzekeren je dat je met de nieuwe collectie Bullpadel 2022 rackets je beste bondgenoot zult vinden. Voor de kleintjes presenteren we het Vertex 03 Woman JR padel racket, een model dat zo is ontworpen dat meisjes kunnen genieten van een uitgebalanceerd racket dat is aangepast aan hun behoeften.

Het bevat een ontwerp met kleinere afmetingen en een lager gewicht, dus het is niet moeilijk om ermee om te gaan. Carbon is gebruikt in het frame, glasvezel in de gezichten en eva zacht rubber in de kern waardoor het nauwelijks trillingen genereert. Bovendien biedt het dankzij zijn oversized diamantformaat en medium balans zowel kracht als controle.

Bullpadel Vertex 03 W voor meisjes, kenmerken:

  • De Bullpadel Vertex 03 W JR 2022 heeft een ultralicht gewicht, tussen de 335 - 345 gram.
  • Replica van het Delfi Brea racket, WPT speler.
  • Diamantformaat en gecentreerde balans om een balans te bereiken tussen kracht en controle.
  • Minder gewicht en kleinere afmetingen voor een betere handling.
  • Stevige structuur dankzij de koolstof van het buisvormige en vertex-hart.
  • Glasvezel op de gezichten voor snelle aanpassing.
  • Comfortabeler slaan met het zachte eva-rubber dat aan de binnenkant wordt gebruikt.
  • Een van de nieuwe Bullpadel 2022 junior rackets.

Voor wie is het? We raden het aan voor meisjes tussen 8 - 12 jaar met een gemiddeld tot hoog speelniveau en die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd, licht en hanteerbaar racket om hun techniek te blijven verbeteren terwijl ze plezier hebben op de baan.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de gebruikte materialen bevordert het de aanpassing van het meisje, zodat het gemakkelijk is om met haar te spelen. Daarnaast is het op esthetisch vlak hetzelfde als de Delfi Brea schep met een zwart design met een turquoise en oranje logo.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 330-350gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2022
Onze beste producten